Alūksnes ezerā aicina uz zemledus makšķerēšanas sacensībām

Kamēr Kurzemē un Latvijas vidienē ledus sega uz ūdenstilpnēm kļūst bīstama, Alūksnes ezerā ledus biezums dažviet sasniedz pat metru, tādēļ sestdien, 2013. gada 6. aprīlī Alūksnes ezera iekšezerā uz zemledus makšķerēšanas sacensībām "Alūksne 2013" aicināti visi zemledus zvejas cienītāji.

Sacensības rīko Alūksnes novada pašvaldības aģentūra "ALJA", lai noskaidrotu labākos zemledus makšķerniekus un popularizētu makšķerēšanas sportu kā labu brīvā laika pavadīšanas veidu.

Makšķerniekus sacensībām aicinām reģistrēties no pulksten 8 līdz 8.45 sacensību dienā, pašas sacīkstes notiks no pulksten 9 līdz 13.

Sacensībās varēs piedalīties individuālajā un komandu konkurencē, komandā piedaloties trim cilvēkiem. Ja pieteikušos komandu skaits būs mazāks par piecām, tad dalībniekiem būs jāstartē individuālajā vērtējumā. Svarīgi, ka dalībnieki netiks dalīti vecuma vai dzimuma grupās.

Zemledus makšķerniekiem jāņem vērā, ka būs jāuzrāda derīga jebkura veida makšķerēšanas licence Alūksnes ezerā, kā arī makšķerēšanas karte, izņemot personām, kas jaunākas par 16 gadiem un vecākas par 65 gadiem un invalīdiem. Licences un makšķerēšanas kartes varēs iegādāties arī reģistrācijas vietā. Dalības maksa sacensībās ir pieci lati, bet jauniešiem līdz 16 gadu vecumam - divi lati.

Par galvenās balvas ieguvēju kļūs tas sacensību dalībnieks, kurš lomā iegūs lielāko vai mazāko zivi, mērot pēc svara, bet, ja vairākiem zivju svars būs vienāds, tad uzvarētāju noteiks zivju garums. Zivju suga, kuru ieskaitīs lomā par galveno balvu, tiks izlozēta sacensību norises vietā. Gan individuālajā, gan komandu konkurencē apbalvos trīs labākos, kuru loma kopējais svars būs vislielākais.

Ar sacensību nolikumu iepazīties aicinām Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā www.aluksne.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Alūksnes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48649502sec.