1. maijā jau 15. reizi Smiltenē notiks "top!" ielu stafetes

2013. gada 1.maijā jau 15. reizi  Smiltenē norisināsies „top!” ielu stafetes, kur ikvienu dalībnieku sagaida sportiski emocionāla atmosfēra, azartisks skrējiens un, protams, garšīgas balvas. Sacensībās piedalīties aicināti pirmsskolas vecuma bērni un pirmo klašu skolēni grupu skrējienos, Vidzemes reģiona mācību iestāžu komandas stafešu skrējienos, kā arī uzņēmumu un draugu komandas top! Jautrajās stafetēs.

Ielu stafešu pirmsākumi meklējami 1998. gadā. Laika gaitā stafetes ir ievērojami attīstījušās un kļuvušas par vienu no visapmeklētākajiem aktīvās atpūtas pasākumiem ne tikai Smiltenē, bet arī Vidzemē. 1.maija "top!" ielu stafetes katru gadu pulcē arvien vairāk sacensību dalībnieku, ko pierādīja 2012.gads - sacensībās piedalījās vairāk nekā 1000 skrējēji dažādās vecuma grupās no Smiltenes, Valkas, Strenču, Apes, Beverīnas novadiem, kā arī Valmieras un Valgas.

Sacensību mērķi tradicionāli paliek nemainīgi: veicināt Smiltenes novada un citu Vidzemes mācību iestāžu skolēnu un pirmsskolas vecuma bērnu iesaistīšanu veselīgās, emocionālās sporta aktivitātēs. Stimulēt savas klases, skolas vai pilsētas patriotismu, rosināt uz sporta aktivitātēm arī pieaugušos.

Sacensības notiek komandu vērtējumā. Izņēmums ir pirmsskolas un pirmo klašu skrējēji, kas bez laika kontroles veiks 300 – 400 metru distanci. Tikmēr pārējie dalībnieki sacentīsies komandu ieskaitē sešās vecuma grupās. Skolu stafešu komandā startē trīs zēni un trīs meitenes, savukārt jautrajās stafetēs - divi vīrieši un divas sievietes. Jautrajās stafetēs īpaši aicināti piedalīties uzņēmumu un iestāžu, kā arī draugu komandas.

Kā katru gadu "top!" ielu stafetes atklās paši mazākie skrējēji - pirmsskolas vecuma bērni un pirmo klašu skolēni. Pulksten 10.30 starts tiks dots "Egmont" skrējienam (bērniem no trīs līdz četru gadu vecumam), plkst. 10.40 "Tymbark" skrējiens piecus un sešus gadus veciem bērniem, pulksten 10.50 "Actimel" skrējiens septiņus gadus veciem bērniem un pirmo klašu skolniekiem. No plkst. 11.30 starts tiks dots skolu komandu stafešu skrējieniem, savukārt sacensību noslēgumā norisināsies "top!" Jautrās stafetes, kurās dalībniekus gaida netradicionāli pārbaudījumi. Pasākuma dalībniekiem un līdzjutējiem pasākuma laikā būs iespēja vērot ekstrēmās velo-moto komandas "Green Trials.lv" paraugdemonstrējumus, kas šogad solās būt vēl ekstrēmāki.

Pateicoties sacensību atbalstītājiem, ikviens sacensību dalībnieks saņems pārsteigumu balvas, savukārt pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā tiks apbalvoti ar "top!" un sacensību atbalstītāju balvām. Papildus tam visu startējošo skolu komandas piedalīsies dāvanu karšu boulinga apmeklējumu izlozē.

Komandām līdz 29. aprīlim jāveic iepriekšēja pieteikšanās Smiltenes sporta centrā vai Smiltenes BJSS, vai pa tālr. 26460704; 64774864. Dalībnieku reģistrācija sacensību vietā līdz pulksten 10.45.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Smiltenes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58274007sec.