LIDO atbalsta Lielo talku, aicinot Rīgas talciniekus uz zupu!

AS LIDO darbinieki atbalsta Lielo talku: sakopjot LIDO Atpūtas centra teritoriju, un rūpējoties par Rīgas un tās apkārtnes talciniekiem, aicina uz LIDO zupu!

27. aprīlī vairākās Lielās talkas norises vietās Rīgā un tās apkārtnē pie talciniekiem dosies "LIDO talismani" (Zaķis un Kaķis) un izsniegs LIDO zupas atlaižu talonus – lai cilvēki pēc labi padarīta darba var atjaunot spēkus!

Talcinieku zupa (uzrādot atlaižu kuponu) būs pieejama visos AS LIDO bistro! Antra Bergmane, LIDO Atpūtas centra direktore saka: "Šogad pāreja no ziemas uz vasaru ir ārkārtīgi strauja. LIDO Slidotava vēl Lieldienās uzņēma viesus, bet jau pēc pāris nedēļām svinēsim Vasarsvētkus. Līdz ar to mūsu dārzniekiem nepieciešama palīdzība, jo puķu dobēs jāierīko gan pavasara, gan arī jau vasaras puķes."

Sestdien mūsu darbinieki sakops LIDO Atpūtas centra teritoriju, kas ir viena no iecienītākajām rīdzinieku un Rīgas viesu atpūtas vietām.

LIDO ATPŪTAS CENTRU Rīgā Krasta ielā 76 atklāja 1999. gada nogalē, tas ir viens no 8 LIDO sabiedriskās ēdināšanas tīkla uzņēmumiem Latvijā. LIDO Atpūtas centrs šodien ir kļuvis par Rīgas un Latvijas vizītkarti, un ir viens no atraktīvākajiem sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem un viena no iemīļotākajām atpūtas vietām Rīgā. Atpūtas centru raksturo latviska vide, garšīgi un daudzveidīgi ēdieni, LIDO alus, ik vakara dzīvā mūzika, nacionālo svētku svinības ar krāšņām dekorācijām un koncertiem!

LIDO Atpūtas centra galvenā ēka ir viena no lielākajām un skaistākajām guļbūvēm Eiropā, kur vienlaicīgi var atpūsties ap 1000 viesu. Ēka ir būvēta no īpaši izmeklētām, vairāk nekā 100 gadus vecām, Latvijas eglēm. Gandrīz 5 ha lielajā Atpūtas centra teritorijā atrodas plašs ēdināšanas komplekss, autostāvvieta klientiem un Atrakciju parks, turklāt viss rūpīgi apzaļumots un izgreznots. Dekorācijas un krāšņumaugi tiek mainīti atbilstoši gadalaikiem. LIDO Atpūtas centru gadā apmeklē aptuveni 1,5 miljoni viesu, kuru veiksmīgu uzņemšanu nodrošina vairāk kā 200 darbinieki.

Uzņēmums LIDO dibināts 1987. gadā un specializējas sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu tīkla izveidē un apkalpošanā. Uzņēmums pirmais Latvijā ieviesa atklātās virtuvi koncepciju pārskatāmai ēdienu gatavošanai, kā arī izstrādāja LIDO raksturīgo interjeru un mēbeļu dizainu. 2011.gadā uzņēmuma apgrozījums bija 18 miljoni LVL, savukārt 2012. gada apgrozījums sasniedza 19 miljonus LVL, kas ir par 6 % vairāk nekā 2011. gadā.

2012. gadā uzņēmums tika pārveidots no SIA par AS, un tā vienīgais īpašnieks ir Gunārs Ķirsons. AS LIDO struktūrā ietilpst Rīgā

strādājoši astoņi bistro un restorāns, viens bistro Tallinā, produktu ražošanas bāze, divi kulinārijas veikali Rīgā un Liepājā. Uzņēmums nodarbina vairāk kā 850 darbiniekus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


SIXT Latvija
,


Rixwell Elefant Hotel semināru telpas
,


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.03549695sec.