8. jūnijā - 8. starptautiskais amerikāņu auto salidojums "Saulkrasti 2013. Wanted!"

Saulkrasti ir ne tikai klusa, jauka un bezgala viesmīlīga pilsēta pie jūras, bet arī vieta, kur jau ceturto gadu norisinās Latvijā unikāls amerikāņu automašīnu īpašnieku salidojums. Tik daudz un dažādas amerikāņu automašīnas Jums ir iespēja ieraudzīt vienkopus tikai vienu reizi gadā un tikai Saulkrastos.

Uz biedrības "Amerikāņu auto klubs" rīkoto salidojumu tiek spodrinātas un vestas automašīnas ne tikai no visām Latvijas malām, bet arī no Lietuvas, Igaunijas, Somijas, Baltkrievijas un Krievijas. Pa reizei ierodas arī kāds krietni vien tālāks viesis. Automašīnas pārstāv laika posmu no pagājušā gadsimta 20-tajiem gadiem, līdz pat mūsdienām. Atbrauc seni darba rūķi, toreizējās bagātības atspulgi, jauniešu draugi muskuļauto, ģimenes un ceļojumu palīgi. Saulē mirdz hroms, visapkārt murrā milzīgi dzinēji un īpašnieki, plati smaidot, ir gatavi Jums izstāstīt visu par savu dzelzs draugu.

Šogad, 8. jūnijā, gaidām ciemos ikvienu interesentu. Saulkrastos būs apskatāmi turpat vai katru 20. gadsimta dekādi pārstāvoši auto. Spārnotie auto būs no 50.gadiem, 60.-70. pārstāvē ASV autobūves lepnums Cadillac, ar muskuļiem leposies Mustang, Corvette, Camaro un Firebird. Būs apskatāma arī filmas "Atpakaļ nākotnē" (Back to the Future) zvaigzne DeLorean (vienīgais Latvijā).

Par pasākuma muzikālo noformējumu rūpēsies rockabilly grupas no Latvijas un Igaunijas. Nāciet paši un ņemiet līdzi ģimeni un draugus. Koncerts un auto izstāde notiks Saulkrastu centrā Saules laukumā. Ikviens būs laipni gaidīts. Ieeja bez maksas!

Uzmanību apmeklētājiem!

Pasākuma laikā satiksmei tiek slēgta Ainažu iela posmā no Raiņa ielas līdz Vidrižu ielai no plkst. 8.00 līdz 21.00. Sabiedriskais transports tiks novirzīts pa A.Kalniņa ielu. Posmā no Vidrižu ielas līdz A.Kalniņa ielai( pie Saulkrastu slimnīcas) ielas malā tiks atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malās pasākuma apmeklētājiem. Tāpat būs atļauta automašīnu novietošana Ainažu ielas malā "Minhauzena Undas" tuvumā vakar koncertu laikā. Sekojiet norādēm!

Dienas programma:

12:30 - Amerikāņu auto parādes brauciens

(Minhauzena Unda – Centrs - Baltā kāpa - Zvejniekciems – Centrs)

14:30 – 17:00 Auto izstāde Ainažu ielā un koncerts Saules laukumā

14:00 Neaizmirstulītes & Vintage Brass Orchestra (LV)

15:30 Žilinska Trio (LV)

16:30 Black Cats (LV)

Starp priekšnesumiem līnijdejas.

17:00 Pasākuma noslēgums ar mini Burnout.

Vakara programma – koncerts – 21:00

(viesnīcas Minhauzena Unda teritorijā, Ainažu iela 74)

Koncertā uzstāsies:

Ivars Pētersons (LV)

Boogie Company (EST)

Black Cats (LV)

Dejas līdz rīta gaismai DJ mūzikas pavadījumā

Ieeja atvērta no plkst. 20:00

Ieejas maksa 3Ls. Atļauts pikniks, darbosies bufete.

Iespējama nakšņošana teltīs (3Ls no telts).

Pasākumu organizē biedrība "Amerikāņu auto klubs" ar Saulkrastu pilsētas, SIA "Regula", SIA "Atlas motors", SIA "Amerikas auto"  un SIA "KMK projekts" atbalstu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.439641sec.