Dikļu pils rīko atvērto durvju diena

2013. gada 2. jūnijā no pulksten 12:00 – 17:00 Dikļu pils savus viesus aicina uz gadskārtējo atvērto durvju dienu pasākumu, kura laikā būs iespējams iepazīties ar Dikļu pili un tās piedāvātajām iespējām, izstaigāt un apskatīt pils istabas, atklāt restorāna šefpavāra Jāņa Siliņa darba noslēpumus un nogaršot kādu no Jāņa gatavotajiem gardumiem. Tāpat būs atvērtas pils Dabas SPA salona durvis, kur meistares iepazīstinās ar savu darbu un izmantojamajām izejvielām, bet Dikļu pils viesu uzņemšanas daļas meitenes pastāstīs jocīgākos un spocīgākos atgadījumus no sava darba.

Šajā dienā pilī viesosies arī AAC "Eži", kuri ar spēles LOQUIZ palīdzību viesiem piedāvās iepazīties ar Dikļu pils vēsturi. Tāpat šajā dienā par īpašām cenām būs pieejami pils atpūtas piedāvājumi, bet vasaras terasē baudīt pusdienas dzīvās mūzikas pavadībā.

Piesakoties iepriekš uz pils atvērto durvju pasākumu, katram viesim pārsteigums no Dikļu pils un tās sadarbības partneriem, bet viens veiksminieks tiks pie iespējas nakšņot Dikļu pils LUX istabā. Arī atjautīgākie LOQUIZ spēlētāji tiks pie pārsteiguma balvām no Dikļu pils. Savs konkurss šajā dienā būs arī twitter lietotājiem, kur veiklākajiem viesiem būs iespējams iegūt savā īpašumā balvas no Valmieras Drāmas teātra un Dikļu pils.

Dikļu pils atvērto durvju dienu apmeklējums ir bez maksas.

Nakšņošana šajā dienā ar 50 % atlaidi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Tornī gleznu izstāde “Gaismas frekvences” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 23. aprīļa līdz 26. maijam Jelgavas Sv. Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma gleznu izstāde “Gaismas frekvences”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54195619sec.