Ceļojumu aģentūra Eltur: populāra kļūst Kurzemes vidienes apceļošana

Nekur nav tik labi kā mājās... Bieži vien šāds teikums dzirdams no ceļotājiem, atgriežoties mājās no svešu zemju apmeklējuma. Iespējams, arī tādēļ ceļojumu aģentūrās Latvijā jūtams pieprasījuma pieaugums ceļojumiem tieši pa pašu zemi.

Ceļojumu aģentūras Eltur direktore Elīna Jegorova sarunas laikā ar tūrisma ziņu portālu Travelnews.lv atklāj šīs vasaras ceļošanas aktualitātes gan pa Latviju, gan Baltijas valstīm kopumā.

"Šajā vasarā jūtama liela ceļotāju interese par Kurzemes reģionu, tieši Kurzemes vidusdaļu. Pieļauju, ka vairums jau ir apceļojuši lielās reģiona pilsētas Liepāju un Ventspili, tādēļ vēlas iepazīt vēl neatklātas vietas. Kurzemes ceļojuma laikā apskatam Alsungas, Ēdoles, Pāvilostas apkārtnes. Ceļotāji ar aizrautību vēro suitu sievu priekšnesumus, degustē Kurzemes ēdamos un dzeramos produktus. Pieaug arī ceļotāju interese par divu un trīs dienu ceļojumiem pa Latviju. Populārs kļuvis Eltur maršruts "Apceļojam Latviju pa perimetru", dodamies uz Zilupi, Ludzu, Kārsavu, Draudzības kurgānu – tādām vietām, kas nav jau ierastu ceļojumu maršrutos," informē Eltur direktore Elīna Jegorova.

Arī plānojot ceļojumus pa Igauniju un Lietuvu, Eltur pieturās pie mazāk ierastu vietu apceļošanas. Skaidro Elīna Jegorova: "Braucienos uz Lietuvu cenšamies nepiedāvāt jau ierastos maršrutus, piemēram, uz Viļņu, bet gan mazāk zināmus, piemēram, uz Šauļu apkārtni šajā vasarā. No Igaunijas ceļojumu piedāvājumiem interese ir par Hāpsalu, Roņu salu, kas ir jaunums aģentūras piedāvājumā, Peipusa ezera apkaimi, kad dzīvojam ezera piekrastē, izjūtot vecticībnieku tradīcijas."

Dažādu publisko pasākumu piekritējus Eltur direktore aicina apmeklēt Leigo ezera mūzikas festivālu Igaunijā, kas kļuvis īpaši populārs tieši Bauskas iedzīvotāju vidū (Eltur – Bauska, Pionieru iela 1/1), Turku pils viduslaiku festivālu, Kuresāres operas dienu (Sāremā sala), Kuresāres jūras festivālu, kā arī Folkloras festivālu Baltica, kas šogad norisināsies no 3. līdz 7. jūlijam Igaunijā.

Vairāk informācijas interneta vietnē www.eltur.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43087602sec.