Iepazīstina ar jauniem Atklāj Latviju no jauna! video stāstiem

2013. gada 3. jūlijā pirmizrādi piedzīvo Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) vietējā tūrisma veicināšanas kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" jaunākie video stāsti, kas veltīti Latvijas atklāšanai pavasara sezonā. Video stāstos polis Tomašs Jundo un zviedrs Peo Jonsons aicina no jauna atklāt Rīgas un Kurzemes piedāvājumu ceļotājiem.

Tomašs Jundo ir "Atklāj Latviju no jauna!" Rīgas labās gribas vēstnesis. Tomašs Jundo video stāstā aicina iepazīt Rīgu braucienā ar velosipēdu un ceļā doties kopā ar ģimeni un bērniem. Tomaša iecienītie pieturas punkti ir Miera ielas republika, Rīgas Zooloģiskais dārzs, arī Mežaparka estrāde, kuras dziesmas varot dzirdēt pat Lietuvā. Rīgai veltītajā pavasara video stāstā atklāts arī Ziemeļblāzmas parks un Vecrīga no Daugavas puses.

Tomašs Jundo ir dzimis Lietuvā, mazā pilsētā netālu no Viļņas, bet pēc tautības ir polis. Studiju laikā Tomašs saticis savu nākamo sievu – latvieti. Apprecējušies Lietuvā, bet Latvijā pārcēlušies uz dzīvi un nu jau piekto gadu Latviju sauc par mājām. Tomašs ir grafiskais dizainers, kura darbu lokā ir arī Rīgas nozīmītes izstrādāšana sociālajam tīklam Foursquare. Rīgas atklāšanas video skatāms šeit:

Zviedrs Peo Jonsons ir "Atklāj Latviju no jauna!" pavasara vēstnesis no Kurzemes, kura video stāsta pieturas punkts ir Kolka un citas ievērojamas vietas Ziemeļkurzemē. Peo Jonsons Kurzemē iesaka doties uz Laumu dabas parku, kas ir lieliska vieta, lai pavadītu laiku kopā ar ģimeni un bērniem. Video stāstā iekļauta gan Slīteres bāka, Pedvāles Brīvdabas mākslas muzejs un Dundagas pils, kā arī Kurzemes piekraste, kas, iespējams, ir labākā pludmale pasaulē, kā saka Peo Jonsons.

Peo Jonsons savulaik bieži viesojies Latvijā un Baltijas valstīs, strādājot tūrisma attīstības projektu ietvaros, iemīlējis Latviju un apmeties uz dzīvi Pūrciemā, Kurzemē. Video stāsts skatāms šeit:

2013. gada pavasara sezonā jau tapuši kampaņas labās gribas vēstnešu Lienes Ločmeles un Jadvigas Neimanes video stāsti par Valmieras un Tukuma puses atklāšanu.

Par "Atklāj Latviju no jauna!"

Tūrisma attīstības valsts aģentūras rīkotā kampaņa "Atklāj Latviju no jauna!" uzsākta 2012.gada novembrī ar mērķi aicināt iedzīvotājus gada laikā vairāk apceļot un iepazīt Latviju, ceļot visos gadalaikos. Arī pavasara un vasaras posmā Latvijas atklāšana notiek kopā ar labās gribas vēstnešiem, kas video stāstos iepazīstina ar īpašām Latvijas vietām un aicina ceļotājus izbaudīt katram gadalaikam piemērotākās un aizraujošākās izklaides un atpūtas iespējas visos Latvijas reģionos un galvaspilsētā. Kampaņas vēstneši, kas ir Latvijā dzīvojoši ārzemnieki vai latvieši, kuri atgriezušies mājās pēc ilgākas prombūtnes, liks paraudzīties citām acīm uz jau zināmām Latvijas vietām un atklāt tās no jauna. Kampaņa ilgs līdz 2013. gada rudenim, un tās idejas autors un īstenotājs ir reklāmas aģentūra "The Matter".

"Atklāj Latviju no jauna!" kampaņas aktualitātes pieejamas mājas lapā www.atklaj-latviju.lv un sociālo tīklu lapās - www.draugiem.lv/atklajlatviju un www.facebook.com/atklajlatviju, vēstnešu video stāsti skatāmi Atklāj Latviju Youtube kanālā: www.youtube.com/channel/UChAm5m2z2McT8EmH2NpsiCA


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Iepazīsti Bausku no skatu torņu augstumiem Bauskas TIC
Tūrisma Informācijas Centrs ir apkopojis apmeklētājiem pieejamos skatu torņus Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::5.14861202sec.