Padari Zinību dienu īpašu - idejas svinībām

Mežotnes pils

1. un 2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Konkurss: 10 izdomā savu recepti no 5 sastāvdaļām 2) uzraksti to 3) neaizmirsti arī par nosaukumu 4) iesniedz to mums 5) uzraksti vārdu, uzvārdu, vecumu, telefonu. Varbūt tieši tavu recepti iekļausim īpašajā Zinību dienu ēdienkartē. Uzvarētājam balva.

Igates pils

2. septembrī visas dienas garumā īpaša svētku ēdienkarte - pirmklasniekiem gardi pārsteigumi. Rotaļāšanās bērnu laukumā. Konkurss: 10 izdomā savu recepti no 5 sastāvdaļām 2) uzraksti to 3) neaizmirsti arī par nosaukumu 4) iesniedz to mums 5) uzraksti vārdu, uzvārdu, vecumu, telefonu. Varbūt tieši tavu recepti iekļausim īpašajā Zinību dienu ēdienkartē. Uzvarētājam balva.

Kolonna Hotel Cēsis, restorāns Alexis

Piedāvājums spēkā no 2. līdz 6. septembrim. Mazajiem skolniekiem: Buljons ar burtiņu makaroniem, servēts ar garšaugu maizes grauzdiņu, Vistas gaļas iesmiņš servēts ar fritētām kartupeļu sejiņām, garšaugu mērci un svaigiem dārzeņiem, Karstais saldējums ar ogu mērci, Ūdens ar citronu. Pilna komplekta (3 ēdieni) cena 3,50 Ls, divu ēdienu - 2,70 Ls. Viņu vecākiem: Bumbieru salāti ar valriekstiem un Rokforas sieru, Tomātu-paprikas biezzupa ar kazas sieru un bazilika pesto, Fritēta basa fileja pikantajā rīvmaizē pasniegta ar remulādas mērci un dārzeņu ragū, Meloņu zupa ar vaniļas krēmu. Pilna komplekta (3 ēdieni) cena - 7,00 Ls, 2 ēdienu - 5,50 Ls. Katram viesim neliels kompliments no šefpavāra. 


Foto: Homelife.com.au

Dikļu pils

Zinību dienā, kuru šogad atzīmēs 2. septembrī, skolēnus un viņa vecākus aicinām uz Dikļu pili, kur no pulksten 13:00 jaunajiem un esošajiem censoņiem bez maksas būs iespēja vizināties zirga pajūgā, bet Dikļu pils restorāna direktors Jānis Ierasts būs sagatavojis dāvanu katram skolniekam. Īpašu pirmajai skolas dienai veltītu ēdienkarti būs sagatavojis pils šefpavārs Jānis Siliņš. Tālrunis galdiņa rezervācijai – 26515445.

Opera Hotel & Spa

Vēlies izbaudīt kvalitatīvu laiku kopā ar bērniem? Dodies uz Rīgu un pavadi pēdējās vasaras brīvās dienas kopā ar ģimeni atpūšoties viesnīcā Opera Hotel & Spa pašā Rīgas sirdī.

Mēs piedāvājam naktsmītni 2 pieaugušajiem un 1 vai 2 bērniem*. Salds pārsteigums visai ģimenei iebraukuma dienā gaidīs numuriņā! Viesnīcā "Opera Hotel & Spa" īpašas rūpes par mazajiem viesiem garantētas: spēļu kaste, īpaša ēdienkarte bērniem, unikālas spa procedūras bērniem, kā arī dalība "O Kids Club"! Rīga un viesnīca "Opera Hotel & Spa" gaida bērnus ciemos! Kā Rīga, tā viesnīca piedāvā dažādas izklaides iespējas ģimenēm ar bērniem. Mēs īpaši parūpēsimies par mazajiem viesiem! Viesnīcas numuros bērni atradīs mantu kasti, restorānā tiek piedāvāta īpaša ēdienkarte bērniem, bet viesnīcas Spa centrā ir pieejamas īpašas procedūras bērniem! Uzziniet vairāk par izklaides iespējām, ko Rīga piedāvā ģimenēm ar bērniem, par iepirkšanos Rīga - nopērciet ko jaunu saviem bērniem skolai - un O Kids Club! Cena: 70 LVL. Cenā iekļauts: Izmitināšana Superior klases numurā vienai naktij 2 pieaugušajiem + 1 vai 2 bērniem*; Bagātīga brokastu bufete visai ģimenei; Spa centra apmeklējums (sauna, tvaika pirts, baseins 1,5 h); Mantu kaste bērniem numurā; Salds pārsteigums numuriņā iebraukuma dienā; 10% atlaide viesnīcas restorānā**; Bezmaksas bezvadu internets; PVN.

* Ja bērnam /-iem ir vairāk par 12 gadiem, tad piemērojama piemaksa par papildus gultu ir 14 LVL par nakti par bērnu. ** Izņemot Biznesa pusdienu piedāvājumam un dzērieniem.

Jaunmoku pils

1. septembrī no pulksten 12.00 Jaunmoku pilī notiks Zinību diena, uz kuru tiek aicināti lieli un mazi – visi tie, kas gatavojas skolas laikam. Pasākums iesāksies ar tikšanos pilī – ciemos viesosies leļļu darinātāja un leļļu studijas vadītāja, Dubultu bērnu bibliotēkas vadītāja Inguna Radziņa. Kā pārvēršas parastas lietas neparastos tēlos, vai lelles māk runāt un vai tās arī dosies uz skolu – visi noslēpumi atklāsies, atverot leļļu maisu!

Pulksten 13.00 jāsarosās tiem, kam tīk spēlēt galda spēles, jo Baiba no dizaina projekta "Kokmaizītes" būs klāt, lai kopā ar Jums organizētu galda spēļu turnīru. Varēsiet ne tikai spēlēt Latvijas kultūrvidei veltītās galda spēles "Kurzemes vēja rati", "Laimes nams", "Vidzemes atmiņas spēle" un "Latgaliešu domino", bet arī izmēģināt jauno spēli, kas lasīt mācīšanos pārvērstu par spēli! Diplomi, medaļas un nelielas pārsteigumu balvas absolūti labākajiem – garantētas!

Pasākuma laikā darbosimies dekupāžas darbnīcā, bet muzeja Meža ekspozīcijā varēs iepazīt jauno ceļojošo izstādi no Latvijas Dabas muzeja par Latvijas Gada dzīvnieku – purva bruņurupuci. Ieejas maksa: pirmsskolas vecuma bērniem un skolēniem – bezmaksas, pieaugušajiem – 1.50 Ls. Kā ierasts, kafejnīca "Liepaleja" būs sagādājusi īpašu ēdienkarti bērniem un bezmaksas saldējuma kokteili katram pirmklasniekam!!!


Foto:Commons.wikimedia.org


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.20652413sec.