Piektdiena - 13., vai viesnīcas Latvijā numuriņu numerācijā lieto skaitli 13

Šodien ir piektdiena - 13. datums. Kā zināms, viena daļa cilvēku šo datumu uzskata par laimīgu, otra - nelaimi nesošu, bet trešie - izturas neitrāli. Naktsmītnes pasaulē mēdz skaitli 13 neiekļaut numuriņu numerācijā, uzskatot, ka tas var nest nelaimi, mēdzot būt gadījumi, kad viesi pat atsakās nakšņot "skaitļa 13 numuriņos". Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv sazinājās ar vairākām viesnīcām Latvijā, lai noskaidrotu, vai tās izmanto skaitli 13.

Hotel Jūrmala Spa, reklāmas vadītāja Kristīne Štāla: "Katrā viesnīcas stāvā ir viens numuriņš ar iekļautu skaitli 13. Līdz šim arī neesam saņēmuši vēlmi no klientiem, ka nenakšņos numuriņā ar skaitli 13. Arī pašai skaitlis 13 netraucē, gluži pretēji - uzskatu to par veiksmīgu."

Wellton Hotel Group, vadītāja Jeļena Stirna: "No Wellton Group Hotel pārvaldītajām viesnīcām, trijās no tām atradīsiet numuriņus, kuru durvis rotā skaitlis, kurā iekļauts arī 13. Šīs viesnīcas ir Wellton Gertrude Hotel, Wellton Elefant Hotel un Wellton Terrace Design Hotel. Interesants stāsts ir par viesnīcu Wellton Gertrude Hotel, jo tās īpašnieki uzskata, ka skaitlis 13 ir laimi nesošs."

Promenade Hotel, mārketinga speciālists Jānis Siliņš: "Viesnīcā nav neviena numuriņa, kura numerācijā būtu iekļauts skaitlis 13."

Radisson Blu Hotel Latvija, mārketinga vadītāja Aiga Lapiņa: "Viesnīca numuriņu numerācijā izmanto skaitli 13, turklāt viesnīcā ir arī 13. stāvs. Runājot par cilvēku māņticību saistībā ar skaitli 13, nav izteikti gadījumi, kad viesi atsakās nakšņot šādos numuriņos."

Riga Style Hostel, vadītāja Liene Karpoviča: "Skaitļi hostelim neeksistē. Riga Style Hostel katrai istabai ir dots nosaukums. Katrā gadījumā es pati neesmu tik māņticīga un dzīvi tveru pozitīvi. Es ticu numeroloģijai, tomēr trīspadsmitais un piektdiena man šķiet kā izveidojies mīts. Tieši otrādi - jāutzver šis mīts apgrieztā nozīmē un tā ir laba ideja tematiskai ballītei hosteļa viesiem."


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.84118485sec.