Aicinām piedalīties Tautas skrējienā "Ieelpo Rēzekni" 2013

2013. gada 18. novembrī aicinām rēzekniešus, novada iedzīvotājus un ciemiņus no tuvām un tālām vietām piedalīties Latvijas dzimšanas dienai veltītajā Tautas skrējienā "Ieelpo Rēzekni" 2013!

Trešo gadu pēc kārtas 18. novembrī Rēzeknē notiks Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītais skrējiens "Ieelpo Rēzekni!" pa pilsētas galveno ielu Atbrīvošanas aleju. Pirmo reizi skrējiens notika 2011. gadā, svinīgi atklājot renovēto Atbrīvošanas aleju, toreiz skrējienā piedalījās 250 dalībnieki, 2012.gadā – jau vairāk kā 330 dalībnieki.

Šogad Tautas skrējiens būs par dažiem metriem garāks (apmēram 3,2 kilometri), jo tā starts pulksten 14:00 tiks dots Festivāla parkā, bet distance paliek nemainīga – no Festivāla parka pa Atbrīvošanas aleju līdz Lubānas ielas krustojumam un atpakaļ.

Individuālie dalībnieki un komandas (vienā komandā vismaz 5 dalībnieki) ar laika kontroli aicināti pieteikties skrējienam līdz 11. novembrim Rēzeknes Sporta pārvaldē (18.novembra ielā 39, 2.stāvā, 3. kabinetā vai pa e-pastu: [email protected]), aizpildot pieteikuma anketu.

Komandas aicinām veidot interesantu vizuālo tēlu un pārsteigt skatītājus un žūriju, atraktīvākās komandas tiks apbalvotas vairākās nominācijās! Dalībnieki, kuri vēlas piedalīties skrējienā bez laika kontroles, varēs pieteikties arī 18.novembrī Festivāla parkā pulksten 13:00, kad sāksies reģistrācija.

Pirms un pēc skrējiena Festivāla parkā dalībnieki varēs sasildīties, baudot siltu tēju un dejojot disko mūzikas ritmos. Gan individuālie, gan komandu uzvarētāji saņems diplomus, kausus un gardas svētku tortes.

Skrējiena "Ieelpo Rēzekni" idejas autori ir Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome, to organizē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centra "Zeimuļs" Jaunatnes lietu nodaļu, Jauniešu domi un pašvaldības aģentūru "Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs".

Papildinformācija:

Jaunatnes lietu speciāliste Iveta Balčūne un metodiķe Linda Vanaga, tālr. 64622599

Sporta pārvaldes vadītāja vietniece Valentīna Svilāne, tālr. 26453063

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81336403sec.