Latvijas Veselības tūrisma klasteris izveido brošūru ērtākai un efektīvākai produktu popularizēšanai

Latvijas Veselības tūrisma klastera biedri sadarbībā ar biedrību "Latvijas kūrortpilsētu asociācija" izveidojuši un izdod brošūru krievu un angļu valodās, tādējādi mērķtiecīgi realizējot vienu no Klastera marketinga aktivitātēm.

Lai ērtāk un efektīvāk veiktu klastera partneru piedāvāto medicīnas un veselības tūrisma produktu popularizēšanu kā vietējā, tā ārvalstu tirgū, tika apkopots visu klastera partneru produkts, kas pieejams gan vietējam pacientam, tomēr vairāk saistošs un orientēts ārvalstu medicīnas tūristiem gan piedāvātā produkta unikalitātes, gan izdevīgās cenas un piedāvātā pakalpojuma augstās kvalitātes dēļ.

Par Latvijas medicīnas un veselības tūrisma produkta priekšrocībām attiecībā uz Rietumu un Austrumu medicīnas tūrisma tirgiem, kur saņemams līdzvērtīgs pakalpojums, minami tādi faktori kā produkta vai pakalpojuma augstā kvalitāte, profesionālais darbaspēks, jaunāko tehnoloģisko iekārtu esamība pakalpojuma nodrošināšanai un salīdzinoši zemā cena, kas ir būtisks priekšnosacījums, lai pacients izlemtu pakalpojumu saņemt ārpus savas mītnes valsts, konkrēti, Latvijā. Otrs nozīmīgs faktors ir Latvijas unikālie dabas dziednieciskie resursi, mērenais piejūras klimats, kas sniedz unikālas iespējas dažādu slimību ārstēšanā, atveseļošanās procesu pastiprināšanā, rehabilitācijā, kā arī rekreācijā un daudzveidīgo skaistumkopšanas procedūru nodrošināšanā. Turklāt Klasterī apvienotie partneri spēj nodrošināt gan angļu, gan krievu valodās runājoša personāla esamību, līdz ar to nepastāv valodas barjera: brīva komunikācija par problēmjautājumiem pacientam rada drošības sajūtu, uzticēšanos un rada pārliecību par pareizu izvēles iespēju saņemt augstvērtīgus, kvalitatīvus pakalpojumus no profesionāla personāla Latvijā.

Brošūrā atspoguļoti Klastera partneru daudzveidīgie specializācijas virzieni un uzņēmumu veidi, sākot ar klīnikām, slimnīcām, beidzot ar SPA iestādēm un tūrisma uzņēmumiem, kas gatavi uzņemties potenciālā medicīnas tūrista ceļojuma organizēšanu uz klīniku vai citu veselības tūrisma uzņēmumu mūsu valstī. Brošūra izdota krievu un angļu valodās, atbilstoši Latvijas veselības tūrisma prioritārajiem mērķu tirgiem un tiks izplatīta ārvalstu medicīnas tūrisma gadatirgos, profesionālajās izstādēs, darba semināros vai konferencēs. Tirāžas skaits 6000 eksemplāru. Brošūra tapusi ar Tūrisma attīstības valsts aģentūras atbalstu.

Plašāku informāciju par Klastera partneru produktiem un sniegtajiem pakalpojumiem iespējams apskatīt Klastera mājas lapā, kas ārvalstu individuālo tūristus un tūrisma profesionāļus nodrošina ar informāciju 3 valodās: angļu, krievu un latviešu.

www.healthtravellatvia.lv

Šobrīd Klasterī ietilpst: biedrība „Latvijas kūrortpilsētu asociācija", Jūrmalas pilsētas dome, "Jūrmalas slimnīca", VSIA "Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca", "Liepājas reģionālā slimnīca", "Ludzas rajona slimnīca", Neirožu klīnika, kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri", Rehabilitācijas centrs "Tērvete", VSIA "Nacionālais rehabilitācijas centrs "Vaivari"", VSIA "Latgales novada rehabilitācijas centrs "Rāzna"", nodibinājums "Sanatorija "Belorusija"", Sociālās integrācijas valsts aģentūra, "Baltijas Fizioterapija", "Flebomedika"- Dr.Mauriņa Vēnu klīnika, "Latvijas plastiskās, rekonstruktīvās un mikroķirurģijas centrs", "Plastiskas ķirurģijas klīnika", "Latvijas Amerikas acu centrs", "Dr. Solomatina Acu rehabilitācijas un redzes korekcijas centrs", "Vidzemes slimnīca", "Kognitīvo pētījumu centrs",  sanatorija "Jantarnij Bereg", kūrortviesnīcas "Hotel Jūrmala Spa" un "Baltic Beach Hotel", "Amber SPA Boutique hotel", "Liepājas Olimpiskais Centrs, "Vidzemes Olimpiskais Centrs", Veselības Centrs 4 ar filiālēm Wellslim centrs, Skaistuma klīnika 4. Dimensija, Baltijas Vēnu klīnika, Dermatoloģijas un ķirurģijas klīnika, Bērnu veselības centrs, kā arī medicīnas centrs "ARS", Cēsu klīnika, Ādažu klīnika, Rīgas rajona slimnīca, zobārstniecības centri "ReDent", "Royal Dent", "Velk un ārstē",  tūrisma kompānijas "Nordmed Tour", "Kandagar Tour", "Meeting Tour Travel &SPA Consultants", "BTG", "Averoja" un "Rix Travel", medicīnas un kosmētikas nozares organizācija „Kivvi Cosmetics”, pansionāts „Marve Residenz” un Rīgas Stradiņa Universitāte, biedrība „Latvijas viesnīcu un restorānu asociācija", biedrība „Kurzemes tūrisma asociācija", Saulkrastu novada dome, Carnikavas novada dome, "Liepājas reģiona tūrisma informācijas birojs". Informatīvie sadarbības partneri ir Tūrisma attīstības valsts aģentūra, Eiropas kūrorta asociācija, Lietuvas kūrortu asociācija un Igaunijas SPA asociācija, kā arī tūrisma kompānijas ārvalstīs.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92718387sec.