Pārdošanā visā Latvijā nonāk 28 000 labdarības kartiņu

Lai veicinātu ziedošanas tradīciju izkopšanu un atbalstu talantīgiem bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām fonds Nāc līdzās jau trešo gadu organizē Ziemassvētku labdarības kartiņu akciju. Akcija šogad notiek sadarbībā ar tirdzniecības tīklu Narvesen – 28 000 bērnu zīmētās kartiņas jau šodien pieejamas 125 Narvesen veikalos visā Latvijā.

Kartiņu autori ir talantīgi bērni un jaunieši ar īpašām vajadzībām no visas Latvijas. Pēc rūpīgas atlases no vairākiem simtiem iesūtīto kartiņu, tika atlasītas 27 interesantākās, kas nosūtītas uz Jelgavas tipogrāfiju, kur tās nodrukātas daudzos tūkstošos eksemplāru. Ikviens varēs iegādāties, lai iepriecinātu Ziemassvētkos savus radus un draugus. Katras kartiņas otrā pusē ir minēts autora vārds un skola, kurā viņš mācās. Narvesen veikalos, atbalstot nodibinājumu Nāc līdzās, izvietotas arī kastītes naudas ziedojumu vākšanai. Akciju atbalsta: Narvesen, Jelgavas tipogrāfija un SIA Papyrus.

Fonda Nāc līdzās vadītāja Sarma Freiberga: "Drukāšanas procesā tika atklātas ļoti skaistas un radošas kartiņas, kas nav piemērotas drukai – tās Nāc līdzās piedāvās iegādāties labdarības tirdziņā, kurš no 3. decembra būs atvērts pirms labdarības koncerta 9. decembrī Lielajā Ģildē. Esam pārliecināti, ka tur tās noteikti atradīs cilvēku, kurš tieši ar šo kartiņu vēlēsies kādu iepriecināt."

Šobrīd notiek intensīvs darbs un mēģinājumi tradicionālajam Nāc līdzās Ziemassvētkos! labdarības koncertam, kurš notiks 9. decembrī Rīgā, Lielajā Ģildē. Koncertā fonda Nāc līdzās laureāti uzstāsies kopā ar Liepājas simfonisko orķestri, kori Kamēr un Latvijas sirsnīgākajiem skatuves māksliniekiem – Latvijas Nacionālās operas solisti Ilonu Bageli, Evitu Zālīti, Kristīni Zadovsku, dziedātājiem – Ievu Akurateri, Nikolaju Puzikovu, Aiju Andrejevu, Goran Gora, Gvido Lingu un Ievu Sutugovu. Biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes kasēs un www.bilesuparadize.lv.

Labdarības akcijas Nāc līdzās mērķis ir kopt, veidot un stiprināt labdarības tradīcijas Latvijā, veicinot bērnu ar īpašām vajadzībām talantu popularizēšanu un viņu spēju apliecināšanu. Ieņēmumi no koncerta biļetēm un labdarības kartiņām tiks izmantoti bērnu talantu tālākai attīstībai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4990561sec.