Kur pavadīt brīvos ziemas vakarus

Pieci ieteikumi, kur doties pavadīt aukstos ziemas vakarus tepat Latvijā.

1. Dodies slēpot!

Lai gan bieži vien Latvijas laikapstākļi mūs tracina, mums tomēr ir priekšrocība, ka pienāk arī sezona, kad iespējams baudīt ziemas priekus. Izmanto izdevību un dodies slēpot uz kādu no Latvijas slēpošanas trasēm. Tuvāk Rīgai, pie Baldones, atrodas Riekstukalns, kurā pieejamas 10 dažāda garuma trases, taču, ja esi gatavs doties tālāk, Cēsu pusē atrodas divi slēpošanas kompleksi – Žagarkalns un Ozolkalns. Vidēji pacēlāju cena par divām stundām brīvdienās Latvijas slēpošanas bāzēs ir ap 10 EUR.

2. Baudi relaksējošu atpūtu Hotel Jurmala Spa centrā

Kad ārā ir auksts, šī ir lieliska iespēja paslēpties siltumā, atpūšoties Hotel Jurmala Spa saunu un baseinu centrā "Wellness Oasis". Samaksājot 18 EUR, vari pavadīt neierobežotu laiku peldoties baseinos, sēžot džakuzi, kā arī apmeklējot kādu no piecām dažādajām Spa centra pirtīm.

3. Dodies uz Līvu Akvaparku

Ja priekšroku dod mazliet aktīvākai ūdens atpūtai, apmeklē Līvu Akvaparku. Interesanti būs ikvienam – gan bērniem, gan pieaugušajiem. Asāku izjūtu cienītāji priecāsies par akvaparka ekstrēmāko cauruli, kuras slīpums startā ir 45 grādi, bērni izklaidēsies sev paredzētās atrakcijās, un dāmas varēs relaksēties pirtī un izbaudīt ūdens/gaisa masāžas strūklas. Dienas biļete pieaugušajiem brīvdienās – 28 EUR.

4. Apmeklē kino!

Februāris ir īstais laiks kino apmeklēšanai, jo tuvojas Oskara kino balvas pasniegšanas ceremonija. Dodies noskatīties kādu no nominētājām filmām, lai iegūtu savu favorītfilmu, par kuru turēt īkšķus Oskara naktī, 2. martā. Kino biļešu cena brīvdienās ir vidēji 6 EUR.

5. Ciemos uz Valmiermuižas alus darītavu

Ja dodies uz Vidzemes pusi, apmeklē Valmiermuižu, lai uzzinātu, kā top viņu slavenais alus un kā to pareizi nobaudīt. Valmiermuižas alus darītavas apmeklējuma un alus degustācijas ilgums ir 1,5 stundas, taču iespējams arī uzkavēties ilgāk un draugu kompānijā nobaudīt vēl citus gardumus, to iepriekš saskaņojot. Cena par personu ir 6 EUR.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Biznesa augstskola Turība
,


Ventspils TIC
,


Grand Palace Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5165379sec.