BalticMiles piedāvā jaunu un inovatīvu lojalitātes programmu - PINS [1]

BalticMiles, sadarbībā ar vairākām esošām lojalitātes programmām un partneriem, piedāvā jaunu un inovatīvu lojalitātes programmu – PINS. Programmas pamatā ir pavisam jauna koncepcija, kuras ietvaros regulāro lidojumu programma (FFP) apvienojas ar vairākiem mazumtirgotājiem ir izveidojuši unikālu piedāvājumu gan ikdienas pircējiem, gan regulāriem lidotājiem.

Gabi Kols (Gabi Kool), uzņēmuma Coalition Rewards izpilddirektors, PINS programmas īstenotājs, atklāj: "Vairāku partneru vidū tiks izmantota viena lojalitātes valūta ar nosaukumu PINS. Programmas galvenais mērķis sākotnēji ir Eiropas kontinents, vēlāk paziņojot par darbības izvēršanas plāniem citos pasaules reģionos. Sākotnēji projekts tiks īstenots Latvijā, Igaunijā, Lietuvā un Krievijā, un turpmāko mēnešu laikā tiks paziņoti jauni tirgi un programmas, kas iesaistīsies PINS projektā. Datu bāzē, kurā apvienoti dalībnieki no vairākām programmām, ir vairāk nekā 2 miljoni dalībnieku projekta uzsākšanas brīdi, un ir sagaidāms, ka līdz 2015. gada beigām šis skaitlis pieaugs līdz 5 miljoniem dalībnieku."

Uzsākot PINS programmu, partneru vidū ir uzņēmuma airBaltic lojalitātes programma BalticMiles un daudzi citi programmas partneri, piemēram, Jānis Roze, RedCab, airBaltic, RD Electronics, AAptieka, Nordea, Kino Citadele, Dzintars, Lāčuks, Burusports, Vairāk Saules, Lindo. Visi BalticMiles programmas dalībnieki varēs automātiski izmantot jaunās PINS programmas priekšrocības, un visi iepriekš uzkrātie punkti tiks konvertēti uz jauno valūtu- PINS, attiecībā 1:1. Dalībniekiem ir plašas iespējas nopelnītos PINS izmantot bezmaksas lidojumiem, kinoteātra un autobusu biļetēm, SPA procedūrām, autostāvvietām, vietējo uzņēmumu dāvanu kartēm vai pirkumiem internetā.

PINS programma ir atvērta un piemērota arī nelieliem un vidējiem uzņēmumiem, kas līdz šim nav izveidojuši savas lojalitātes programmas. Izmantojot PINS, šiem uzņēmumiem ir iespēja iesaistīties starptautiskā lojalitātes programmā kopā ar lielākiem mazumtirgotājiem. Jaunais darbības modelis rada priekšrocības arī patērētājiem. Programmu nodrošina starptautiskās lojalitātes tehnoloģiju vadošie uzņēmumi LoyLogic (Cīrihe, Šveice) un Comarch (kods Varšavas Fondu biržā (WSE): CMR), savukārt pašu zīmolu attīstīja Amsterdamas vadošā dizaina aģentūra LAVA, kas tika atzīta par Eiropas dizaina aģentūru. Programmu īstenos Coalition Rewards, kas ir ieguvis vairākas godalgas lojalitātes programmu mārketingā. Tā galvenais birojs atrodas Rīgā, Latvijā, kā arī tam ir biroji vairākās citās Eiropas galvaspilsētās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Lietotaja 03/13/2014 14:14 Pagaidàm nav lielas atšķirîbas ar Baltic Miles

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44598007sec.