Stipro skrējiens startē jau šodien! Ieskaties «Stipro skrējiena GIDĀ»

Brīdinājums! Veicot trasi, pastāv potenciāls risks gūt traumas! Nepārvērtējiet savas spējas un atceries, ka sacensību dalībnieki paši ir atbildīgi par savu rīcību un veselību, veicot trasi! Lēnāk brauksi, tālāk tiksi...

NORISES VIETA UN PIRMSSTARTA PROCEDŪRAS

Sacensības notiks kinopilsētā "Cinevilla", kas atrodas Tukuma novada Slampes pagastā.

Uz kinopilsētu "Cinevilla" var nokļūt:

  1. Braucot no Rīgas pa Ventspils šoseju (A10) līdz krustojumam ar šoseju Tukums - Jelgava, jānogriežas virzienā uz Jelgavas pusi. Aptuveni pēc 7 km būs norāde «Kinopilsēta "Cinevilla"», tālāk 4 km sekot norādēm.
  2. Braucot no Rīgas pa Liepājas šoseju (A9) līdz krustojumam ar šoseju Tukums - Jelgava, jānogriežas virzienā uz Tukuma pusi. Aptuveni pēc 10 km būs norāde «Kinopilsēta "Cinevilla"», tālāk 4 km sekot norādēm.
  3. Braucot ar vilcienu Rīga - Tukums plkst. 9.20 (Tukuma stacijā pienāk plkst.10.40) un tālāk par simbolisku maksu 1 EUR vienā virzienā - ar organizatoru nodrošinātajiem autobusiem līdz pat kinopilsētai. Līdzīgi arī atpakaļceļā – 17.10 autobusi no Cinevillas aizvedīs līdz Tukuma stacijai, kur tālāk 17.50 vilciens uz Rīgu.

Serviss

No 10:00 darbosies kafejnīca.

Auto stāvvieta ir tiešā dalībnieku zonas tuvumā.

Ideāli, ja varat paņemt līdzi atbalstītāju, kurš uzmundrinās jūs startā un sagaidīs finišā ar sausu drēbju pauniņu un folija vai cita materiāla segu, ko uzmest uz pleciem. Tie dalībnieki, kuriem atbalsta komandas nebūs, mašīnas atslēgas un tamlīdzīgas lietas uz sacensību laiku varēs atstāt pie organizatoriem mantu glabātuvē.

Sacensību programma

• Ierašanās un reģistrācija individ.dalībniekiem: 09:00 – 12:30
• Ierašanās un reģistrācija komandām: 09:00 – 14:00
• Dalībnieku sapulce: 12:35 – 12:45
• Starts sieviešu grupai: 13:00
• Starts vīriešu grupai: 14:00
• Starts komandām: 15:00
• Kontrollaika beigas: 17:30
• Apbalvošana: 17:30

Reģistratūra

Pēc dalības maksas apmaksas visiem dalībniekiem tiek izsūtīti e-pasti ar viņu dalībnieka reģistrācijas apliecību un starta numuru. Šī apliecība ir obligāti jāizdrukā un jāņem līdzi uz Cinevillu, tā obligāti būs jāuzrāda pie ieejas kinopilsētā (komandā katram dalībniekam jāizdrukā dalībnieka reģistrācijas apliecība). Gadījumā, ja apliecība nav saņemta, rakstiet organizatoriem uz [email protected] Lūgums ierasties kinopilsētā savlaicīgi, jo pie ieejas iespējami "sastrēgumi". Reģistratūra būs sadalīta vairākos koridoros. Pirmajā koridorā tiks reģistrēti dalībnieki ar starta numuriem 1 – 150, otrajā 151 – 300, trešajā 301 – 450 un tā tālāk. Lai atvieglotu reģistrēšanos un būtu vieglāk atrast savus numurus, šogad reģistrācija notiks divās atsevišķās ēkās – viena individuālajiem dalībniekiem, otra komandām. Tiem, kas reģistrācijā izmantoja Betsafe kodus, būs atsevišķi reģistrācijas koridori (sekojiet līdzi norādēm uz vietas).

Reģistratūrā dalībnieki, uzrādot dalībnieka karti un personu apliecinošu dokumentu, personīgi parakstās dalībnieka reģistrācijas apliecībā un saņem dalībnieka numuru. Dalībniekiem, kuri pieteikumā uzrādīja ISIC/ITYC/IYTC kartes numuru un saņēma 15% atlaidi dalības maksai, reģistrējoties jāuzrāda arī derīga augstākminētā karte.

Numurs piestiprināms priekšpusē, uz krūtīm.

Dalībnieku ģērbtuves

Dalībniekiem būs pieejamas ģērbtuves. Ieeja šajā zonā atļauta tikai ar dalībnieku numuriem. Skatītājiem ieeja liegta.

Ieejas maksa Cinevillā

Stipro Skrējiena dalībniekiem ieeja Cinevillā ir bez maksas. Līdzjutējiem ieejas maksa ir 3 EUR (standarta kinopilsētas apmeklējuma maksa), bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja ir bez maksas.

Starts

Individuālo dalībnieku klasē starts sieviešu grupai 13:00, bet vīriešu grupai 14:00. komandu klasē starts 15:00.

Trasē

Drošība pirmajā vietā! Tādēļ saglabājiet vēsu prātu un nemetieties pāri šķērslim to nenovērtējis! Trase ir grūta, atsevišķi šķēršļi sarežģīti. Bet tas ir tādēļ, lai dalībnieki justos gandarīti par finišu, nevis satraumētos. Īpašu uzmanību aicinām pievērst šķērsļiem, kuri ir saistīti ar ūdens pārvarēšanu un skrējieniem cauri mežam.

Šķēršļi ir plānoti tā, lai maksimāli izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem. Ja nu tomēr pie kāda no šķēršļiem ierodas vairāk dalībnieku kā šķērslis spēj uzņemt, izmantojiet brīdi nelielai atelpai un savstarpējai palīdzībai.

Savukārt, ja jūsu prioritāte ir maksimāli augsts rezultāts, skrieniet ātrāk, lai izvairītos no iespējamiem sastrēgumiem.

Finišs

Individuālajiem dalībniekiem īpašu finiša noteikumu nav. Komandām jāfinišē pilnā sastāvā, sadodoties rokās. Individuālajiem un komandu skrējieniem ir atsevišķi finiša koridori. Nepazaudējiet trasē dalībnieka numurus - tiem dalībniekiem, kam finišā nebūs numura uz krūtīm, paliks bez rezultāta.

Dušas

Pēc finiša dalībniekiem būs iespēja bez maksas nomazgāties dušās (ar auksto ūdeni), dubļus palīdzēs noskalot vairākas ugunsdzēsēju mašīnas un būs iespēja noskaloties arī Rūdolfa dīķī. Par maksu būs pieejama arī pirts. Siltas dušas pieejamas (par samaksu) pie sadarbības partnera - Tukuma ledus hallē.

SACENSĪBU DISTANCE UN ŠĶĒRŠĻI

Pirms starta

Pirms starta ļoti būtiski ir kārtīgi iesildīties. Izvingriniet visu ķermeni, trasē neviens muskulis nepaliks bez darba. Nepieciešams arī kārtīgi izstaipīties. Tas uzlabos gan jūsu sniegumu trasē, gan samazinās potenciālo traumu risku.

Sodi trasē

Aicinām pirms starta iepazīties ar šķēršļu aprakstiem un skrējiena nolikumu, lai izvairītos no liekiem sodiem. Ja gadījumā nav īsti skaidrs, kā šķērsli pārvarēt, droši jautājiet tiesnešiem. Arī skrējiena laikā sekojiet līdzi tiesneša norādījumiem.

10 minūšu sods:

• Par izkāpšanu no trases;
• Par nepareizu šķēršļa veikšanu

30 minūšu sods:

• Par šķēršļa neveikšanu

Diskvalifikācija:

• Par jebkādu nesportisku, rupju izturēšanos vai krāpniecisku darbību;
• Ja komanda nefinišē 4 cilvēku sastāvā;
• Ja dalībnieks skrējiena laikā skriešanai izmanto naglenes, futbola bučus vai apavus ar jebkādiem asumiem;
• Par trases neveikšanu pilnā garumā vai neiekļaušanos sacensību kontrollaikā (2,5 h )

Piebilde

Šķēršļi ir ļoti dažādi, kas padodas vienam, var nepadoties otram. Palīdziet citiem, ja redzat, ka iet grūti, un arī jūs saņemsiet palīdzību, kad tas būs nepieciešams. Stiprs cilvēks ir labsirdīgs cilvēks!

Šķēršļu aprakstam ir informatīvs raksturs, to kārtība un nosaukumi var mainīties.

Nelabvēlīgu laika apstākļu dēļ kāds no šķēršļiem var tikt atcelts.

CITI

Sacensību trases karte tiek publicēta mājaslapā 25.04.2014. thestrongrace.com/trases-shema/

Iepriekšēja iepazīšanās ar trasi un treniņi tajā nav paredzēti.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54053497sec.