Durvis apmeklētājiem vēris jaunais Pokaiņu meža informācijas centrs

Pagājušajā nedēļas nogalē AS Latvijas valsts meži apsaimniekotajā Pokaiņu mežā apmeklētājiem durvis vēra jaunuzceltais informācijas centrs.  Pasākumā sirsnīgus vārdus un daudz  laba vēlēja kolēģi no Tērvetes dabas parka, kā arī Dobeles novada domes pārstāvji.

Pēc svinīgās lentas pārgriešanas ikviens, klausoties mediatīvajās gonga skaņās, varēja izstaigāt jaunās centra telpas, kā arī semināru zālē aplūkot Ojāra UImaņa gleznu izstādi, kas te būs apskatāma līdz 31. maijam.

Līdzās jaunajai informācijas centra ēkai apmeklētājiem ir pieejama arī skaista lapenīte. Pokaiņu mežs ir vieta, kur jāieliek daudz radošas izdomas, lai iegūtu vēlamo rezultātu - tas ir izdevies Laurim Daņilovam, kurš strādāja pie lapenes – tā ir izdevusies skaista un ērta. Ciemiņi no Rojas speciāli lapenītei bija noauduši prievītes, kuras iesēja lapenes stūros. Te savos interesantajos atmiņas stāstos par to, kā sākās attīrīšanas darbi Pokaiņos, dalījās tie cilvēki, kuru ieguldītais darbs ir pirmsākums Pokaiņu meža tapšanai.

Jaunais Pokaiņu meža informācijas centrs darbu ir uzsācis! Ir daudz jaunu plānu un domu, kuras īstenot -  apmeklētājiem tiks piedāvāti dažādi  tematiski pasākumi  gan ar garīgu ievirzi, gan saistībā ar dabu, kā arī kopīgas sarunas ar ārstiem un dziedniekiem par cilvēka veselību. Jaunā informācijas centrā tiek piedāvātas telpas visiem, kuri vēlas rīkot pasākumus. Ir piedāvājums arī kāzām, kristībām un dažādiem citiem pasākumiem īpašās vietās mežā. Pokaiņi ar savu īpašo spēku un enerģijām ir ļoti vajadzīgi cilvēkiem, lai varētu dzīvot harmonijā ar sevi, būt veseliem un laimīgiem.  

AS Latvijas valsts meži visiem novēl patīkami pavasarīgu  atpūtu meža takās  un aicina izmantot iespējas, ko sniedz jaunais Pokaiņu meža informācijas centrs.  


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Smiltenes TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.99482417sec.