Notiks piedzīvojumu lomu spēļu sacensības «Zvirbuļa taka»

Bērnu un jauniešu organizācijas "Jaunie Vanagi" piedzīvojumu lomu spēļu sacensības "Zvirbuļa taka" ir oriģināla komandu uzdevumu spēle Latvijā, kurai līdzīgu Jūs citur neatradīsiet!

"Jaunie Vanagi" organizē ikgadējo piedzīvojumu spēli jauniešiem pie dabas, kur pieejama lieliska atpūta savienojumā ar neredzētiem uzdevumiem, draudzīgiem komandas pārbaudījumiem, kā arī alpīnisma šķēršļiem, āķīgām mīklām un citiem oriģināliem piedzīvojumu uzdevumiem, kuri risināmi tematisko tēlu ietvaros.

Zvirbuļa taka ir savdabīga brīvdabas sacensība ar lomu spēles elementiem, kuras laikā dalībniekus virtuālajā "pasaulē" ik uz soļa sagaidīs dažādi piedzīvojumi!

Kā katru gadu, pasākums norisināsies trīs dažādos ciematos. Šogad tie ir tradicionālais Latviešu, modernais Hipsteru un biedējošais Aizsaules ciemats. Katrā no tiem jūs sastapsiet ko neatkārtojamu, sākot ar dejojošām latvju daiļavām un strādīgiem tautu dēliem, līdz hipsterīgām baristām un aktīviem dīdžejiem, beidzot ar biedējošiem monstriem un pazudušām dvēselēm.

24 stundu garumā komandām jāpielāgojas apkārt valdošajai gaisotnei un, lai uzvarētu, dalībniekiem jābūt ne vien pirmajiem, bet arī draudzīgākajiem un atraktīvākajiem.

Atšķirībā no citām "Jauno Vanagu" sacensībām, šīm spēlēm nav nepieciešama īpaša fiziskā sagatavotība, tikai veikls prāts un vēlme piedalīties, neaizmirstot par svarīgāko – saliedētu komandu, kurai vēlama savu savdabīgu tēlu izvēle. Ciematos komandas sagaidīs savos tēlos iejutušies organizatori. Papildus visam Zvirbuļa taka notiek svaigā gaisā, pie dabas – mežos, pļavās un gravās – vietas pietiks visiem!

Šis pasākums ir kas vienreizējs, kas noteikti jāpiedzīvo ikvienam!

Kad: 23. - 24. maijs

Kur: Suntaži

Komandā: 5 cilvēki (abu dzimumu, bez vecuma ierobežojuma)

Dalības maksa: 18 eiro/cilv.

Kas ir "Jaunie Vanagi"?

Bērnu un jauniešu organizācija "Jaunie Vanagi" darbojas jau kopš 1992. gada,  rīkojot dažādus piedzīvojumu pasākumus komandas saliedēšanai. Organizācijas pamatvērtība ir radošu ideju realizācija dzīvē. Mūsu galvenās darbības jomas ir aktivitātes pie dabas un neformālā izglītība - semināri, apmācības un starpvalstu sadraudzības izglītojošie braucieni. Mūsu lielākie ikgadējie pasākumi ir nakts orentēšanās sacensības "Mamutu medības", piedzīvojumu lomu spēle "Zvirbuļa taka" un uzdevumu šķēršļu trase "Dublis", kura noslēgumā ir koncerts, kur piedalās dažādi latvijas mūzikas mākslinieki.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Latvija
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.8633492sec.