PINS kļūst par jauno Skype

Daudzpartneru lojalitātes programmas PINS īpašnieks Coalition Rewards guvis ievērojamu atzinību lojalitātes apbalvošanas ceremonijā Loyalty Awards Londonā, iegūstot četras starptautiski atzītas godalgas, kas ir vairāk nekā jebkura cita kompānija šogad.

Tās vadītājs Gabi Kols ticis atzīts par Gada personību nozarē EMEA (Eiropa, Tuvie Austrumi un Āfrika) reģionā, tādējādi kļūstot par pirmo personu, kurš saņēmis šo apbalvojumu nebūdams Lielbritānijas pilsonis.

Coalition Rewards vadītājs Gabi Kols (Gabi Kool): "PINS lojalitātes nozarei kļuvis tāds pats zīmols kā Skype komunikāciju sektoram. PINS un Skype ir lieliski piemēri spēcīgiem zīmoliem, kas izstrādāti Ziemeļvalstu tirgos. Radot jaunu biznesa modeli, tie stiprina novatoriskas tehnoloģijas, veidojot patiesi globālu produktu. Skype koncepts, zīmols un tehnoloģija tika izstrādāta Zviedrijā un Igaunijā. Sākot piedāvāt bezmaksas VOIP pakalpojumus, Skype iesaistījās konkurences cīņā ar telekomunikāciju nozares lielajiem spēlētājiem. PINS gadījumā mums ir izdevies attīstīt pavisam jaunu biznesa modeli no mūsu bāzes Somijā un Latvijā, lai izmainītu globālo lojalitātes nozari, radot unikālu "veikalu-aviokompāniju programmas" modeli, kas apvieno labākās īpašības mazumtirdzniecības un aviokompāniju lojalitātes programmās.

Tas ir liels pagodinājums, tikt atzītam par Gada personību šajā nozarē. Pēdējās desmitgades laikā vairāki nozares līderi centušies mazināt plaisu starp šiem diviem dominējošiem lojalitātes modeļiem, taču līdz šim nevienam nav izdevies atrast pareizo tehnoloģiju vai biznesa modeli, lai to paveiktu. Šis apbalvojums ir lielisks veids, kā saņemt nozares atzinību un pateicību par mūsu komandas ieguldījumu nozares attīstībā, nodrošinot ieguvumu tiem patērētājiem, kuri vēlas saņemt integrētus lojalitātes kartes piedāvājumus. Pēdējos gados mūsu piedāvājuma izstrādē mūs iedvesmojoši vairāki pasaulē vadoši zīmoli, un mēs ceram, ka arī PINS un modelis, uz kuru tā balstīta, kalpos kā lielisks piemērs citiem. PINS jau ir vairāk nekā 700 partneri, un to iespējams pielāgot, lai tā būtu piemērota gan lieliem, gan maziem biznesiem dažādos ģeogrāfiskos tirgos.

Gan PINS, gan Skype atbalsta gudrās tehnoloģijas, kuras nodrošina pielāgošanas iespējas un inovatīvo lietotāja pieredzi. Turklāt abi šie pakalpojumi izstrādāti Ziemeļvalstīs, Skype beigās iegādājoties informācijas tehnoloģiju gigantam Microsoft.

PINS galvenais vadības centrs atrodas Rīgā, Latvijā, taču tā darbība ir globāla mēroga. Kā starptautisks zīmols, PINS lepojas ar savām Latvijas saknēm, nodrošinot Latvijas atpazīstamību pasaulē, palielinot Latvijas globālo redzamību un stiprinot tās reputāciju kā novatoriskai, biznesam draudzīgai valstij.”

PINS, kopš darbības sākšanas 2014.gada martā, piedzīvojusi ļoti strauju izaugsmi. Somijā vien vairāk nekā 20% valsts iedzīvotāju ir pievienojušies šai programmai un lietotāju skaits strauji palielinās. PINS punktus šobrīd iespējams krāt vairāk nekā 30 000 vietās visā pasaulē, tostarp vietējās mazumtirdzniecības vietās, globālos viesnīcu tīklos un interneta veikalos. Programmas locekļi savus PINS var apmainīt gan pret tādām vērtīgām balvām kā bezmaksas lidojumiem, gan pret ikdienas veikalu pirkumiem.

Lojalitātes apbalvošanas ceremonija Loyalty Awards, kas norisinās viesnīcā Grosvenor House, ir prestižākais pasākums lojalitātes nozarē. To apmeklē vairāk nekā 500 reģiona vadošie mazumtirdzniecības, finanšu un ceļojumu zīmolu pārstāvji. 2013.gadā apbalvojumu saņēma AirMiles un Nectar lojalitātes programmu izveidotājs, bet 2012.gadā - Londonas olimpisko un paralimpisko spēļu organizēšanas komisijas priekšsēdētāja vietnieks Kīts Milzs. Gabi Kols ir pirmā persona, kas nav Lielbritānijas pilsonis un ir ticis atzīts par Gada personību nozarē.

Daudzpartneru lojalitātes programma PINS pieder un to pārvalda Coalition Rewards. Coalition Rewards tika izveidots 2009.gada oktobrī un šobrīd jau kļuvis par vadošu daudzpartneru lojalitātes programmas operatoru Ziemeļeiropā, Austrumeiropā un Krievijā. Tam pieder un tas pārvalda PINS programmu, kas nodrošina iespēju tās locekļiem krāt PINS punktus vairāk nekā 30 000 vietu visā pasaulē, veicot ikdienas iepirkumus, ejot uz kinoteātri, braucot ar taksometru, ceļojot, ēdot ārpus mājas, pērkot elektronikas preces, rotaslietas, smaržas, grāmatas vai rotaļlietas bērniem. Šī programma piedāvā PINS punktus arī plašā labi pazīstamu starptautisku interneta veikalu klāstā.

PINS punktus iespējams tērēt lidojumiem, preču iegādei, kinoteātru apmeklējumiem, autobusa biļetēm, SPA procedūrām, automašīnu novietošanai stāvvietās, dāvanu kartēm vietējos vai interneta veikalos, izmantojot www.pinsforme.com un www.pins.fi.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Grand Hotel Kempinski Riga
,


Stage 22
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41307497sec.