Rēzeknes pilsētas svētkos koncertuzvedumā «GADALAIKI» sagaidāms arī lietus un sniegs

Rēzeknes pilsētas svētku ietvaros 2. augustā pulksten 23.00, Festivāla parkā aicinām izbaudīt muzikālo koncertuzvedumu ''Gadalaiki'', kas ļaus vienā vakarā izdzīvot neaizmirstamus emocionālus mirkļus un realitātē uz skatuves ieraudzīt visu četru gadalaiku maiņu – karstajā vasarā piedzīvot gan sniega un ledus vēsumu, gan rudens vēju un viesuļvētras brāzmas, gan pavasara lietus maigumu.

Ieeja koncertuzvedumā bez maksas.

Programmā ''Gadalaiki'' skanēs latviešu un pasaules popmūzikas un rokmūzikas hīti, balādes, ārijas, džeza, mūziklu un klasiskās mūzikas skaņdarbi operzvaigznes Sonoras Vaices, populārās dziedātājas Anmary, jaunā un daudzsološā ''Spēlmaņu nakts'' balvas laureāta Daumanta Kalniņa un visiem pazīstamā dziedātāja Daiņa Skuteļa izpildījumā.

Koncertuzvedums ar fantastisku horeogrāfiju uz zemes, gaisā un ūdenī pārsteigs skatītājus gan ar maģiskām gaismu spēlēm un krāšņām videoprojekcijām, gan ar galvu reibinošiem gaisa akrobātu trikiem, aizraujošiem specefektiem, ļaujot piedzīvot neaizmirstamas trīsdimensiju sajūtas, dodoties mīlestības ceļojumā cauri četriem gadalaikiem.

Maģiski ūdens un uguns priekšnesumi simbolizēs pāreju no viena gadalaika otrā, bet dziedātāji un dejotāji- pārmaiņas cilvēku attiecībās. Uzvedumā sagaidāmi daudzi interesanti efekti, kas ir raksturīgi katram gadalaikam, tostarp gājputni, slidotāji, dejotāju kaislības starp degošām lāpām un liesmu ūdenī, barokāla uguns strūklaku spēle, ēnu teātris, kas atkārto dejotāja kustību un vēl neskaitāmi pārsteigumi, kas nojauks robežas starp iztēli un  realitāti.

Koncerta režisors- Valdis Pavlovskis, muzikālās aranžijas- Kristaps Krievkalns, horeogrāfe- Ieva Kemlere, producente- Ieva Šteiberga, projekta direktors- Intars Gegusts.

Koncertuzveduma noslēgumā baudīsim krāšņu svētku salūtu un vēlēsim viens otram labo domu un vēlmju piepildījumu Rēzeknes 729. dzimšanas dienā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49571705sec.