KOLONNA Hotels Group aicina izbaudīt vasaru četrās Latvijas pilsētās

Viesnīcu un restorānu tīkls KOLONNA Hotels Group aicina izbaudīt vasaru Latvijā, apmeklējot četras skaistas Latvijas pilsētas: Cēsis, Kuldīgu, Rēzekni un Rīgu.

Visās sešās KOLONNA Hotels Group viesnīcās pieejami lieliski izmitināšanas piedāvājumi kā romantiskām nedēļas nogalēm, tā izbraukumiem ar ģimenēm un draugiem. Par mazajiem viesiem gan viesnīcās, gan restorānos tiek īpaši padomāts, jo ir sarūpētas izklaides iespējas, ēdienkarte bērniem un viss nepieciešamais, lai uzturēšanās viesnīcā visai ģimenei būtu ērta.

Ja vēlaties pavadīt jauku vakaru kopā ar ģimeni vai draugiem, tad KOLONNA Hotels Group restorāni un kafejnīcas gaidīs Jūs ar lielisku ēdienu un dzērienu piedāvājumu kādā no restorāniem un to vasaras terasēm. Vecrīgā ir iespēja burvīgi pavadīt vasaras vakarus plašajā terasē KONVENTA TERRACE Jāņu Sētā vai arī klusākā atmosfērā vasaras terasē KONVENTA CITY TERRACE, kas atrodas Konventa Sētā. Cēsīs steidzīgākie viesi tiek gaidīti kafejnīcas CAFE POPULAR vasaras terasē, bet skaistiem un elegantiem vakariem Jūs tiekat aicināti izbaudīt restorāna ALEXIS burvību un skatu uz Maija parku. Ja viesojaties Kuldīgā, tad kafejnīcas LIDOJOŠĀ VIMBA personāls Jūs iedrošinās izbaudīt tradicionālo "bukstiņputru" vai arī kādu no citiem gardajiem Eiropas un Āzijas virtuves ēdieniem. Īstu Latgales viesmīlību Jūs varat izbaudīt restorānā ROZALIJA Rēzeknē. To jutīsit gan apkalpošanā, gan ar mīlestību pagatavotajos ēdienos.

Foto galerija par KOLONNA Hotels Group viesnīcām un restorāniem:





KOLONNA Hotels Group ir uzņēmums, kura galvenais darbības veids ir viesnīcu un restorānu pakalpojumu sniegšana. Uzņēmums šobrīd pārvalda sešas viesnīcas – KONVENTA SĒTA, KOLONNA HOTEL RĪGA, KOLONNA HOTEL BRIGITA, KOLONNA HOTEL CĒSIS, KOLONNA HOTEL KULDĪGA, KOLONNA HOTEL RĒZEKNE. KOLONNA Hotels Group nodrošina ne tikai izmitināšanas pakalpojumus viesnīcās un ēdināšanas pakalpojumus restorānos un kafejnīcās, bet arī semināra pakalpojumus un izbraukuma ēdināšanu. KOLONNA Hotels Group viesnīcas un restorāni atrodas Rīgā, Cēsīs, Kuldīgā un Rēzeknē. KOLONNA Hotels Group piedāvā arī apartamentus CĒSU VIMBAS Žagarkalna virsotnē, kas ziemā ir lieliska iespēja baudīt ziemas priekus ar ģimeni un draugiem, jo apartamenti atrodas tieši blakus slēpošanas trasei. Vasarā, savukārt, var baudīt dabu un izbaudīt skaistas vasaras brīvdienas.

KOLONNA Hotels Group aicina apceļot Latviju!

Vairāk informācijas:

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 01.05.2024 Esi aicināts V.Plūdoņa muzejā Lejeniekos! Bauskas TIC
Lejenieku muzeja atvēršanas svētki jau 1.maijā! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71737289sec.