Sadarbībā ar TAVA dzimušais raidījums "TE!" vilinās jaunos aizraujošos ceļojumos pa Latviju [2]

Lai mudinātu mūsu valsts iedzīvotājus izbaudīt dzimtās zemes skaistumu, jau ceturtdien, 4. septembrī, savu piekto sezonu LTV 1 sāks populārais raidījumu cikls "TE!".

Latvijas Televīzijas programmu daļas direktore Jana Semjonova atzīst: "Raidījums "TE!" ir viens no labākajiem projektiem, kāds pēdējos gados ir bijis. Raidījums kļūst arvien populārāks, un var just, ka cilvēki brauc uz raidījumos parādītajām vietām un labprāt fotografējas ar "TE!" grābekli."

Ideja par šāda raidījuma veidošanu dzima 2012.gada nogalē, sadarbojoties autoru apvienībai "VFS Films" un Tūrisma attīstības valsts aģentūrai (TAVA).

"Priecē, ka raidījums "TE!" - daļa no vietējā tūrisma popularizēšanas kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!"-  ir izrādījies tik noderīgs cilvēkiem, kuri grib iepazīt Latviju no jauna skatpunkta.  Esmu pārliecināts, ka tas ir devis un turpinās dot nozīmīgu artavu vietējā tūrisma pieaugumā un popularizēšanā," spriež TAVA direktors Armands Slokenbergs.

Centrālās statistikas pārvaldes dati rāda, ka Latvijas iedzīvotāju skaits, kas bija apmetušies viesnīcās un citās tūristu mītnēs, 2013. gadā pieauga par 7,5%. Pērn kopumā mūsu iedzīvotāji devās 11,4 milj. vienas dienas un vairākdienu atpūtas un citos personiskajos braucienos pa Latviju, un tas bija par 5,9% vairāk nekā 2012. gadā.

Arī šā gada pirmās puses dati liecina, ka vietējais tūrisms turpina attīstīties. Viesnīcās un citās tūristu mītnēs šogad apkalpoti par 16,5 % vairāk Latvijas iedzīvotāju nekā pērn pirmajā pusgadā, bet nakšņojumu skaits pieauga par 11,7 %.

Pirms raidījuma „TE!” jaunās sezonas sākuma "VFS Films" producents Uldis Cekulis ir gandarīts par rezonansi, kādu raidījums ir radījis ne tikai skatītājos: "Ir pilsētas, kuru mēri ir nopietni ņēmuši vērā raidījuma laikā izteiktos secinājumus par pilsētu infrastruktūru un piedāvājumu ceļotājiem. Uzdrīkstoties būt kritiskiem, mēs nodrošinām veselīgu sistēmu."

Īsā laikā raidījums "TE!" ir iekarojis lielu popularitāti, LTV tiešsaistes aptaujā kļūstot par vienu no raidījumiem, ko skatītāji vēlas redzēt visvairāk.

Baiba Liepiņa, Latvijas Reklāmas asociācijas valdes priekšsēdētāja, atzinīgi vērtē TAVA mārketinga aktivitātes kopumā: “Attiecībā uz TAVA mārketinga komunikācijas aktivitātēm, noteikti jāatzīmē kampaņa "Atklāj Latviju no jauna!" ar tās taktisko risinājumu – labās gribas vēstnešiem un emocionālo videostāstu “Latvija bilžu rāmītī”, kas tapa, pateicoties mērķa auditorijas iesaistei. Kā zināms, mērķa grupas iesaiste ir viens no ietekmīgākajiem komunikācijas risinājumiem. Uzskatu, ka pēdējo gadu TAVA mārketinga komunikācijas risinājumi ir bijuši mērķtiecīgi, efektīvi, radoši un inovatīvi.”

Kampaņas "Atklāj Latviju no jauna!" gaitā sadarbībā ar radošo apvienību "The Matter" tika radīti 20 videostāsti par Kurzemi, Zemgali, Latgali, Vidzemi un Rīgu visos četros gadalaikos. Video īsfilmās bija iesaistīti 20 labās gribas vēstneši - cilvēki, kas savu dzīvi cieši saistījuši ar Latviju,  un filmēšanas laikā nobraukti 7800 km, apskatot mūsu skaistajā valstī 200 uzmanības vērtu vietu.

"Mūsdienu patērētāji pieprasa inovatīvus risinājumus - tāda ir tendence, un mēs tai sekojam. Savos sadarbības projektos esam atvērti svaigām idejām un nebaidāmies riskēt," atzīst TAVA vadītājs Armands Slokenbergs.

Raidījumi "TE!" arī jaunajā rudens sezonā tiks demonstrēti ceturtdienu vakaros pulksten 21.15, tūlīt pēc "Panorāmas", ar atkārtojumu sestdienas rītos pulksten 11.00.  Visas raidījuma epizodes var skatīties arī "VFS Films" mājaslapā vfs.lv/.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Kandavas TIC 09/05/2014 08:53 1) Kandava nav lielpilsēta, kur brīvdienās čum un mudž tūristi. Mūsu TIC ir bijis atvērts sestdienās un pat svētdienās, kad ienāk daži tūristi. Citreiz labāk noskaidrot cēloni esošai situācijai.
2) Kandava nav tik pelēka un bezpersoniska kā parādīja LTV1 raidījumā TE.
3) Muzejā Jūs aicināja ieiet, nevis aizvēra durvis Jūsu priekšā kā minēts raidījumā.
Mums žēl, ka kārtējo reizi tika pausta nepatiesība.

2 Saņemts no: 46.109.*.*** 09/04/2014 07:25 viens no labākajiem raidījumiem, ko rāda Latvijas televīzija. TV skatos maz, bet šo - vienmēr ar intersi

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.26218987sec.