Pica Lulū atbalsta Krievijas sankciju skartos uzņēmumus

Lielākais pašmāju picēriju tīkls Pica Lulū solidaritātes akcijā, ko uzsāka rādot piemēru, kā uzņēmēji var iesaistīties Krievijas sankciju skarto uzņēmumu atbalstīšanā, jau šobrīd ir pārdevis vairāk nekā 4000 lielās un mazās picas ar dubulto sieru. Tādā veidā Pica Lulū veicina "Smiltenes Piens" ražotā siera noietu.

Sandra Gorbunova, SIA "Later LTD" direktore: "Kad sākās Krievijas sankcijas pret mūsu uzņēmumiem, nolēmām nepalikt malā un rīkoties, jo katrs ar maziem solīšiem varam atbalstīt savējos. Šo solidaritātes akciju ļoti novērtē mūsu pircēji, tieši izvēloties speciālās picas un ar savu izvēli palielinot siera noietu. Protams, tas neatrisinās sankciju radītās problēmas, bet, ja katrs no mums izdomās veidu, kā atbalstīt Krievijas sankciju skartos uzņēmumus, kopīgiem spēkiem varēsim tos spēcināt un ļaut viņiem iegūt tik nepieciešamo laiku biznesa pārorientēšanai."

"Smiltenes Piens" ir ilgstošs Pica Lulū sadarbības partneris un piena produktu piegādātājs. Speciālās akcijas ietvaros pircēji var izvēlēties lielo picu ar dubulto sieru, tādā veidā sekmējot siera noietu. Uzņēmums akciju ir uzsācis uz nenoteiktu laiku.

Pica Lulū kā vietējais uzņēmums izvēlas izejvielas arī no citiem pašmāju pārtikas ražotājiem, piemēram, miltus no "Dobeles Dzirnavnieks", sulas no "Pure Food", u.tml.

SIA "Later LTD" ir plašākā un populārākā picēriju tīkla Latvijā Pica Lulū izveidotājs un franšīzes turētājs. Šobrīd Latvijā zem Pica Lulū nosaukuma darbojas 8 picērijas Rīgā un Pierīgā. Pica Lulū piedāvā Itālijas, Amerikas un Kanādas tradīcijām un līmenim atbilstošas picas un to baudīšanas vietas – dzīvespriecīgas un krāsainas picērijas. 1996.gadā Pica Lulū pirmie Latvijā sāka piedāvāt picu līdznešanai, kā arī to piegādāt pēc pasūtījuma klientiem ērtā vietā un laikā. SIA "Later LTD" strādā 160 darbinieku.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 30.04.2024 Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29258084sec.