Panda aicina bērnus uz izzinošo darbnīcu «Tumsu gaidām ar gaismu»

ES māja sadarbībā ar Pasaules Dabas Fonda Pandu aicina bērnus un viņu vecākus trešdien, 22.oktobrī, no plkst.11:00 – 13:00 apmeklēt izzinošo darbnīcu „Tumsu gaidām ar gaismu”. Pasākums notiks ES mājā, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā.

Izzinošās darbnīcas laikā bērniem būs iespēja kopā ar Pandu aktīvi un radoši izzināt dabas daudzveidības un aizsardzības jautājumus, kā arī noskaidrot, ko meklēt un atrast dabā rudenī, kā to saudzīgi un lietderīgi izmantot. Būs iespēja arī izgatavot svečturus no otrreiz izmantojamiem materiāliem, lai sagatavotos ziemas gaidīšanai, tumšajiem rītiem un vakariem.

Programmā stāsts bērniem par Baltijas jūras un mežu aizsardzību, animācijas studijas AtomArt bērnu filmas, pandas masku veidošana, radoša otrreizēja materiālu izmantošana, vides zinību erudīcijas spēle „Panda un 22 papagaiļi” un citas aktivitātes.

Pasākumā gaidīti bērni vecumā no 5 līdz 10 gadiem. Ar mazajiem darbosies Pasaules Dabas Fonda simboliskais tēls – Panda, kuram palīdzēs fonda brīvprātīgās kustības dalībnieki.

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, aicinām interesentus pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67085445.

Atgādinām, ka visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas!

Pasaules Dabas Fonds Latvijā darbojas kopš 1991.gada, un tā mērķis ir veicināt sabiedrības informētību un izpratni par vides aizsardzības jautājumiem. Savas darbības laikā PDF organizējis dažādus pasākumus, tostarp, demonstrācijas, izglītojošas un informatīvas kampaņas, lobisma aktivitātes u.c.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53084898sec.