Esi aktīvs un piedalies Tautas skrējienā «Ieelpo Rēzekni 2014»

Ceturto gadu pēc kārtas 18.novembrī aicinām rēzekniešus, novada iedzīvotājus un ciemiņus piedalīties Latvijas dzimšanas dienai veltītajā Tautas skrējienā „Ieelpo Rēzekni 2014”!

Tautas skrējiena “Ieelpo Rēzekni!” idejas autori ir Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome un tas ir kļuvis jau par tradīciju, kas ik gadu 18.novembrī pulcē kopā aizvien vairāk dalībnieku – 2011.gadā skrējienā piedalījās 250 dalībnieki, 2012.gadā – vairāk kā 330, bet pagājušā gadā – jau 446 dalībnieki.

Arī šogad Latvijas Republikas proklamēšanas dienai veltītajā skrējienā „Ieelpo Rēzekni!” aicinām piedalīties gan individuālos dalībniekus, gan komandas. Tautas skrējiena starts plkst.14:00 Festivāla parkā (Pils ielā 7), distance nemainīga – no Festivāla parka pa Atbrīvošanas aleju līdz Lubānas ielas krustojumam un atpakaļ, distances garums ir apmēram 3 km.

Individuālie dalībnieki un komandas (vienā komandā vismaz 5 dalībnieki) ar laika kontroli aicināti pieteikties skrējienam līdz 11. novembrim Rēzeknes Sporta pārvaldē (18.novembra ielā 39, 2.stāvā, 3. kab. vai pa e-pastu: [email protected]), aizpildot pieteikuma anketu (pielikumā). Dalībnieki bez vecuma ierobežojuma, kuri vēlas piedalīties skrējienā bez laika kontroles, varēs reģistrēties arī 18.novembrī no plkst. 13:00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3). Komandas aicinām veidot interesantu vizuālo tēlu un pārsteigt skatītājus un žūriju, atraktīvākās komandas tiks apbalvotas 6 nominācijās! Gan individuālie, gan komandu 1.-6.vietas uzvarētāji ar laika kontroli katrā vecuma grupā saņems kausus un diplomus, bet ikviens dalībnieks piemiņas velti par piedalīšanos skrējienā.

Festivāla parkā pirms un pēc skrējiena dalībnieki varēs sasildīties, baudot siltu tēju un ievingrinoties disko mūzikas ritmos kopā ar Dj Juri Vucānu, mūziķi Ingaru Puncuļi, deju studiju „Stop Time” u.c. vietējiem māksliniekiem.

Skrējiena „Ieelpo Rēzekni!” idejas autori ir Rēzeknes pilsētas Jauniešu dome, to organizē Rēzeknes pilsētas domes Sporta pārvalde sadarbībā ar Jauniešu domi, Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centru „Zeimuļs” un pašvaldības aģentūru „Rēzeknes Kultūras un Tūrisma centrs”.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.79031301sec.