Video: klajā nākuši tūrisma maršruta «Via Hanseatica» videoklipi

Vidzemes plānošanas reģions aicina ikvienu tūristu un ceļotgribētāju iepazīties ar tūrisma maršruta ''Via Hanseatica'' piedāvājumu video formātā. Projekta ietvaros klajā nākuši astoņi videoklipi, uzskatāmi parādot kā atšķirīgo, tā vienojošo visās trīs tūrisma maršruta ''Via Hanseatica'' valstīs. Videoklipus veidoja producentu grupa Hansa Media, Latvijā pazīstamās režisores Adrianas Rozes vadībā, savukārt mūzikas autors ir grupa ''Brothers Among Wera'' no Zviedrijas.

Videoklipos atspoguļoti Via Hanseatica tematiskie maršruti ''Ģimenes prieki'', ''Piedzīvojumi brīvā dabā'', ''Satikt cilvēkus, iepazīt kultūru''. Tāpat atsevišķs videoklips veltīts atpūtas iespējām ziemā. Atsevišķi videoklipi izveidoti arī katrai no tūrisma maršrutā esošajām valstīm, baudot tikai Latvijai, Igaunijai vai Krievijai raksturīgākās iezīmes. Savukārt videoklips ''Sajūti, izgaršo, pasmaržo – Via Hanseatica!'' raisa sajūtas, kas sagaidāmas, dodoties ceļojumā pa maršrutu.

Videoklipi veidoti ar mērķi ikvienu iepazīstināt ar atpūtas iespējām Via Hanseatica maršrutā, mudinot izmantot ceļojumu plānotāju travel.viahanseatica.info, lai saplānotu savus individuālos maršrutus atbilstoši interesēm vai arī izmantot jau iepriekš sastādītos tematiskos maršrutus.

Ir pieejama arī Via Hanseatica mobilā aplikācija ( iOs, Android), kas darbojas gan online, gan offline režīmos un ir neaizstājams palīgs ceļā.



Par projektu “Via Hanseatica”

Projekts „Attālo teritoriju attīstība, izmantojot vietējos resursus pārrobežu Via Hanseatica tūrisma maršruta izstrādē” tiek īstenots no 2012.gada janvāra līdz 2014.gada decembrim. Kopskaitā projektā darbojas 18 partneri un vairāk kā 20 asociēti partneri – pašvaldības, dažādas nevalstiskās un tūrisma organizācijas no Latvijas, Igaunijas un Krievijas. Kopējais projekta budžets ir 1 803 966 eiro, no kuriem 90% jeb 1 623 569,66 eiro līdzfinansē Igaunijas-Latvijas-Krievijas Pārrobežu sadarbības programma Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros 2007.-2013.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.62821198sec.