Latvijas Lavendertoys ražo aromātiskās mantiņas, kuras var iegādāties arī Anglijā

Lavendertoys ir Latvijā ražotas aromātiskās mantiņas un dizaina lietiņas, ar kaltētas  lavandas ziedu pildījumu.

Ideja par Lavendertoys produkciju aizsākās 2013.gadā, kad īpašniece Zane Gusta un viņas mamma Ginta Timbra, pēc vairākiem nodzīvotiem gadiem ASV , Anglijā un Dānijā, pārcēlās uz Latvijas laukiem, lai nodarbotos ar lietām kas tuvas sirdij – lavandas audzēšana un šūšana.

"Ne viss uzreiz izdevās, jo bija jāgaida gads, līdz pirmajai lavandas ražai, tad arī sākām aktīvi tirgot mantiņas. Gadu gaidot pirmo lavandas ražu, mēs izstrādājām mantiņu dizainu, kas mūs apmierināja. Pirmo dizainu izstrādājām ''Lavendertoys  Miega Pelei'', bet pieaugot pieprasījumam un izdabājot klientu vēlmēm, sākām ražot arī cita dizaina mantiņa," stāsta Zane Gusta un Ginta Timbra. 

Šobrīd  Lavendertoys piedāvājumā ir vairāk kā desmit veidu mantiņas un citas dizaina lietiņas: kaķīši, sunīši, pūcītes, zaķīši un citi zvēri, kā arī lavandas maisiņi, acu maskas un atslēgu piekariņi. Lavendertoys ir iegājis azartā, tāpēc ražotāji strādā vēl pie jauniem dizainiem. "Ir aizraujoši izstrādāt jaunu, unikālu dizainu, un vēl saņemt pozitīvu vērtējumu no mūsu klientiem," ar sajūsmu dalās Lavendertoys. 

Lavendertoys izgatavo mantiņas pēc pasūtījuma, atbilstoši klienta vēlmēm, piemēram, izšujot vārdiņu uz mantiņu vai uz lavandas spilventiņa, ko iecienījuši klienti, kā dāvanu jaundzimušajiem, maziem bērniem, kā arī dāvanu vārda dienā. Viss ražošanas process ir cītīgs 100% roku darbs. Katra Lavendertoys mantiņa ir gatavota ar labām domām un sajūtām, lai tās dotu ne tikai lavandas aromātu, bet arī prieku.

Lavendertoys produkcija tiek tirgota dažādos tirdziņos. "Dodam tirgot arī vairākos veikalos visā Latvijā, piemēram, Liepājā radošā telpā "Ideju Bode", Rīgā - Studijā " Pienene " ,  Galerijā "ETMO" , veikalā" ABRA" , Valmiermuižā-  Dzirnavu ielā 2a, Jūrmalā - Veikals "Monarda"," informē uzņēmuma pārstāves. Lavendertoys produkciju ir iespējams aplūkot un pasūtīt uzņēmuma mājaslapā- www.lavendertoys.lv.

Anglijā dzīvojošie Latvieši Lavendertoys produkciju var iegādāties The Real Lavender Company Londonas veikaliņā (8 Templedene court 15 Beckenham grove, Bromley, London), kā arī uzņēmuma mājaslapā www.thereallavender.co.uk/

"Mieram un labsajūtai, to arī cenšamies nodot citiem caur Lavendertoys," stāsta Z.Gusta un G.Timbra. 

Pievienojies, piedalies mūsu izlozēs un uzzini par  Lavendertoys jaunumiem mūsu facebook lapā - www.facebook.com/www.lavandertoys.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98854208sec.