Marta nogalē Ķīpsalā notiks izstādes aktīvā dzīvesveida cienītājiem

Visdažādākās preces aktīvai atpūtai un sportam, viss nepieciešamais makšķerniekiem un medniekiem, jaunākie jahtu un motociklu modeļi, speciālistu konsultācijas, daudzveidīgi sporta paraugdemonstrējumi un sacensības – to visu apskatīt, uzzināt un izmēģināt aktīvā un sportiskā gaisotnē aicinās izstādes ''Atpūta un sports 2015'', ''Medības un makšķerēšana 2015'', ''Motocikls 2015'' un ''Baltic Boat Show 2015'', kas no 27. līdz 29. martam vienlaikus notiks Ķīpsalā.

Trīs dienas ceļotāji, atpūtnieki, velobraucēji, ekstrēmās atpūtas piekritēji, motobraucēji, mednieki, copmaņi, laivotāji un visi, kam aktīvā atpūta ir būtiska dzīves sastāvdaļa, ir aicināti uz Ķīpsalu, kur varēs atrast sev daudz interesanta un saistoša – vai tā būs vērtīga informācija, kāds nepieciešams pirkums vai vienkārši lieliska izklaide visai ģimenei.

Viss aktīvajiem un sportiskajiem

''Izstāde ''Atpūta un sports'' nav tikai plaša preču un pakalpojumu ekspozīcija, bet daudz kas vairāk,'' ir pārliecināts projekta vadītājs Martiņš Refbergs. ''Šajā izstādē valda sportiskais gars un azarts. Esam izveidojuši speciālu arēnu, kurā norisināsies dažādi sporta paraugdemonstrējumi un sacensības, kas iepazīstinās, ļaus vērot un arī pašiem izmēģināt dažādus sporta veidus,'' teic M. Refbergs.

Izstāde varēs atrast visdažādākos piedāvājumus – sākot no sporta apģērba un apaviem līdz pat savam hobijam nepieciešamā inventāra, teltīm un trenažieriem. Tostarp būs iespējams iepazīties ar vienu no jaunākajiem un efektīvākajiem treniņa konceptiem pasaulē – TRX piekares treniņsistēmu, piedalīties nodarbībās un vērot paraugdemonstrējumus. Arī šogad velosipēdu tirgotāji un ražotāji ir sarūpējuši ļoti plašu un daudzveidīgu velosipēdu piedāvājumu ikvienai gaumei un vajadzībai, apmeklētājus priecēs iespēja iegūt jaunāko informāciju par atpūtas un ceļojumu iespējām un dažādiem sporta veidiem. Piemēram, Latvijas Kempingu asociācija ceļotgribētājiem piedāvās jauno 2015. gada kempingu karti; klātienē varēs tikties ar kempingu un atpūtas kompleksu vadītājiem, lai uzzinātu visu interesējošo un arī jaunumus par naktsmītnēm, vietām sporta spēļu, kāzu un bērnu nometņu rīkošanai, pirtīm un aktīvās atpūtas pakalpojumiem – velonomu un velomaršrutiem, kanoe nomu un ūdenstūrisma maršrutiem, makšķerēšanu, kvadriciklu safari braucieniem.

Piedalies ekpressacensībās un laimē automobili!

Izmēģināt savas prasmes dažādos sporta veidos un piedalīties ekspressacensībās, vēl laimēt kādu vērtīgu balvu, tostarp arī hobija klases radiovadāmo automobiļa modeli, nebūt nav slikti! Radiovadāmo modeļu veikals ''R/C Veikals'' ir sarūpējis īpašu atrakciju – interesenti varēs izmēģināt spēkus radiovadāmo hobija klases modeļu kontrolē speciāli ierīkotā bezceļu trasē ar tramplīniem un virāžām. Turklāt tas notiks uz laiku, un katras dienas visātrākais braucējs balvā saņems vienu no ''R/C Veikals'' nopērkamajiem hobija klases radiovadāmajiem modeļiem! Arī autoskola ''Fortūna'' ārpusē pie halles aicina topošos auto un moto braucējus izmēģināt savas braukšanas prasmes ar reāliem spēkratiem un tikt pie balvas – 50 eiro dāvanu kartes praktiskās braukšanas apmācībai.

Atrodi savu hobiju!

Ja vēl neesi izlēmis, ar kādu sporta veidu vēlies nodarboties pats vai, iespējams, vēlies to atrast savam bērnam, – nāc kopā ar bērnu un iesaisties dažādās aktivitātēs un izmēģini spēkus vienā vai otrā sporta veidā. Izstādē būs iespēja gan uzspēlēt galda tenisu un galda hokeju, gan iemēģināt roku virves vilkšanā, golfā, šaut mērķī ar īstu biatlona ieroci, gan arī uzzināt visu par lakrosu, kendo, šobrīd uz popularitātes viļņa esošo CrossFit , un vēl, un vēl.

Spēcīgākie CrossFit atlēti sacentīsies Ķīpsalā

28. un 29. martā Ķīpsalā norisināsies pirmās divu dienu funkcionālā fitnesa sacensības Baltijā – ''Battle of Riga 2015'', kas pulcēs vairāk nekā 50 spēcīgus atlētus no Latvijas, Igaunijas, Lietuvas, Polijas, Itālijas, Zviedrijas, Dānijas un Vācijas. Sacensības organizē pirmā oficiālā Latvijas CrossFit zāle ''CrossFit Rīdzene''.

CrossFit ir sacensībām ļoti piemērots sporta veids, jo ir dinamisks un vizuāli baudāms, un par to varēsiet pārliecināties jau pavisam drīz!

No vobleriem un ''plintīm'' līdz pat mednieku stāstiem

Izstāde ''Medības un makšķerēšana 2015'' ir kļuvusi par iecienītu copmaņu un mednieku tikšanās vietu, jo vienkopus var apskatīt, un uzzināt par jaunāko, modernāko inventāru un piederumus, par īpašām izstādes cenām iegādāties kāroto, saplānot jaunās sezonas pasākumu kalendāru un dalīties pieredzē.

Medniekus izstādē gaidīs plašs medību ieroču piedāvājums, kā arī optika, medību aksesuāri, apģērbs un aprīkojums medību saimniecībām. Tostarp būs ''Česka Zbrojovka'' ieroči, Scout Guard un citu firmu medību kameras, tiks prezentēti jaunumi Latvijas tirgū – Armasight (ASV) un Bering Optics - Yukon (ASV) nakts optika un Soberano (ASV) infrasarkanie medījumu meklētāji. Arī plašā makšķernieku saime atradīs visu nepieciešamo, lai papildinātu savu makšķerēšanas piederumu klāstu, kā arī iegūtu informāciju par inventāra nomas iespējām un labākajām copes vietām. Piemēram, SIA ''Profi Tackle'' stendā varēs ne vien iegādāties labāko un populārāko zīmolu produkciju, bet arī konsultēties ar spiningošanas ekspertiem un saņemt noderīgus copes padomus.

Izstādē ''Baltic Boat Show 2015'' – visu veidu ūdenstransports

Kur makšķernieki, tur arī laivas, tādēļ turpat līdzās esošajā ''Baltic Boat Show 2015'' apmeklētājus priecēs visu veidu ūdenstransports – sākot no piepūšamajām un airu laivām līdz pat ūdensmotocikliem, ekskluzīvām jahtām un kuteriem. Izstādē būs pārstāvēta pasaulē vadošo motorjahtu, kuteru un motorlaivu ražotāju produkcija. Tāpat izstādē būs atrodams to speciālais aprīkojums, ūdenssporta un burāšanas piederumi, laivu dzinēji un rezerves daļas. Interesenti varēs uzzināt par laivu un ūdensmotociklu nomu un to remontu.

Starp šī gada jaunumiem būs arī ''OLYMPIC'' motorlaivas, ko piedāvās uzņēmums ''Vimmo''. ''OLYMPIC'' motorlaivas ir pieejamas dažādos izmēros un komplektācijās, turklāt tām ir lieliska kvalitāte un ļoti laba cena!

Savukārt ''Laivu nams'' piedāvā premium klases piepūšamās laivas ''ZEBEC'', oriģinālas laivas makšķerniekiem un jaunumu aktīvai atpūtai uz ūdens – S.U.P. un SLIDER kajakus. Uzņēmuma ''Regate'' demonstrēto jaunumu klāstā būs Polijas kompānijas ''AVA MARINE'' piepūšamā laiva ''RIB AVA'', firmas ''NORTH SAILS'' ''ONE DESIGN JAPAN'' jaunākā P6 modeļa bura ''Optimist'' klases jahtām un Lielbritānijas firmas ''SPINLOCK'' izgatavotās glābšanas vestes.

Pedāli grīdā, un aiziet uz izstādi ''Motocikls 2015''!

Šogad astronomiskais pavasaris ir iestājies ātrāk nekā parasti, tādēļ ielās jau ir parādījušies pirmie motobraucēji. Lai veiksmīgi sagatavotos jaunajai motosezonai, visi motobraucēji, motosportisti un motofani ir gaidīti izstādē ''Motocikls 2015'', kur būs aplūkojami jaunākie dažādu zīmolu un modeļu motocikli, motorolleri un kvadricikli.

Klātienē varēs aplūkot pirmo KTM elektromotociklu, kas, sākot ar šo gadu, ir pieejams arī Latvijā. Tas ir pieejams trijās versijās: motokrosa, enduro un supermoto. Enduro versija ir reģistrējama ceļu satiksmei, un to ir atļauts vadīt ar A1 vadītāja apliecību. Patīkami papildinājumi ir gaidāmi arī KTM Adventure saimē – jaunais 1290 Super Adventure izsmalcinātiem ceļotgribētājiem. Tikai daži fakti intrigai: 1301 cm3 160z/s dzinējs, elektroniskā piekare, vilkmes kontrole, kruīza kontrole, pagrieziena papildu lukturi un daudzas citas noderīgas lietas. Savukārt otrs jaunums – KTM 1050 Adventure – ir vienkāršāks tehniskajā izpildījumā un ar labāku manevrētspēju. Tā pati jauda tikai jau par labāku cenu! Tāpat būs iespējams iegādāties motociklu rezerves daļas, apģērbus, aksesuārus, iegūt informāciju par remonta iespējām un tūningu. Konsultējoties ar speciālistiem, ikviens varēs izvēlēties sev tīkamāko marku un veidu motociklus, motorollerus un kvadriciklus. Šī gada jaunums – ''Latvijas gada motocikls'' stends, kurā būs apskatāms pērnā gada uzvarētājs ''KTM 1190 Adventure'' un citi dzelzs rumaki.

Izstādes ''Atpūta un sports'', ''Medības un makšķerēšana'', ''Motocikls'' un ''Baltic Boat Show'' rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1. Plašāka informācija izstādes mājaslapā: www.bt1.lv/sports

Izstāžu darba laiks:

27., 28. martā 10.00–19.00

29. martā 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas!

Pieaugušajiem – 5,00 EUR

Pensionāriem, studentiem – 3,50 EUR

Bērniem no 8 līdz 18 gadiem – 3,00 EUR

Īpaši draudzīgs piedāvājums ģimenēm – Ģimenes biļete – 12,50 EUR (2 pieaugušie + 2 bērni vai 1 pieaugušais + 3 bērni)

Grupu apmeklējums (10+):

Studentu grupa – 3,00 EUR

Skolēnu grupa – 2,50 EUR

Autostāvvieta – 3,00 EUR


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.64434004sec.