Ar nacionālo stendu uz «MITT 2015» Maskavā

Nacionālā stenda organizēšana nozīmīgajā tūrisma izstādē Krievijas galvaspilsētā kļuvusi par tradīciju, kura tiks turpināta arī šogad.

22. starptautiskā nozares Izstāde ''MITT'' (Moscow International Travel & Tourism Exhibition) notiks no 18. līdz 23. martam, pulcinot vairāk nekā 2000 dalībnieku, tāpat kā citus gadus.

Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) organizētajā nacionālajā stendā strādās pārstāvji no Rīgas Tūrisma attīstības biroja, Jūrmalas pilsētas domes, Latvijas Kūrortpilsētu asociācijas, Kurzemes tūrisma asociācijas, Latgales reģiona tūrisma asociācijas ''Ezerzeme'', Zemgales Tūrisma asociācijas, Siguldas novada domes, Latvijas Viesnīcu un restorānu asociācijas, SIA ''Baltic Blues LV'', SIA ''Baltijas Ceļojumu Grupa'', SIA ''Averoja'', SIA ''Medicīnas tūrisma centrs'', SIA ''Meeting Tour Travel & SPA Consultants'', SIA ''Nikos Travel'', SIA ''LAIMTŪRE'', SIA ''Bulta-turs'', SIA ''Rīgas tūrisma aģentūra'', SIA ''RIXTRAVEL COMPANY'' un VSIA ''Latvijas Koncerti''.

TAVA tūrisma tirgus speciāliste Anita Priedīte uzsver: ''Kaut gan ģeopolitiskie faktori un arī sociāli ekonomiskā situācija Krievijā ir klaji nelabvēlīga tam, lai arī turpmāk krievu tūristu plūsma uz mūsu valsti neapsīktu, tomēr būtu aplam pilnīgi pārtraukt mūsu tūrisma piedāvājuma popularizēšanu lielajā kaimiņvalstī. Mēs joprojām esam pievilcīgs tūrisma galamērķis daudzu krievu ceļotāju acīs, un šis fakts ir tālredzīgi jāizmanto.''

''MITT'' ir viena no nozīmīgākajām starptautiskajām tūrisma profesionāļu izstādēm Eiropā un plašāk pasaulē. Tāpat kā pērn, arī šogad dalībnieku skaits pārsniegs 2 tūkstošus. Darbam izstādē akreditēti gandrīz 400 žurnālistu. Pērn ''MITT'' apmeklēja vairāk nekā 37 tūkstoši interesentu.

Pēc Centrālās statistikas pārvaldes datiem, pērn viesnīcās un citās tūristu mītnēs apkalpoto Krievijas tūristu skaits Rīgā samazinājās par 6,5 %, bet Latvijā kopumā – par 4,1 %. Tomēr viesi no lielās kaimiņvalsts joprojām veidoja lielāko ārzemju tūristu tirgus daļu – Rīgā tie bija 18,4 %, Latvijā kopumā – 21 %. Kūrortpilsētai Jūrmalai pat izdevās pagājušo gadu aizvadīt ar 7 % Krievijas tūristu pieauguma zīmi.

Latvijas nacionālais stends izstādē ''MITT 2015'' Maskavā tiks rīkots ar Eiropas Reģionālās attīstības (ERAF) fonda atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48839998sec.