«Nopērc viesnīcu» - unikāla iespēja izbaudīt svētkus

''SemaraH Hotel Jomas Sēta'' (www.semarahhotels.com) ir sagatavojusi ekskluzīvu piedāvājumu, kuru Jūs neatradīsiet citur Latvijā un pārējās Baltijas valstīs – ''Nopērc viesnīcu''! Tā unikalitāte slēpjas tajā, ka tiek iznomāta pilnībā visa viesnīca ''SemaraH Hotel Jomas Sēta'' uz vismaz vienu dienu. ''Nopērc viesnīcu'' ir viss, kas nepieciešams Jūsu ērtībai – svinīgs bankets, nakšņošana 28 labiekārtotos numuriņos, brokastis, korķa nauda, kā arī augstas kvalitātes apkalpošana visa pakalpojuma izmatošanas laikā.


Viesnīca ''SemaraH Hotel Jomas Sēta'' atrodas pašā Majoru centrā Smilšu ielā 11, apmēram simts metru attālumā no rosīgās Jomas ielas un tikai trīs minūšu attālumā no slavenās Majoru pludmales. Viesnīcu ieskauj priedes un Jūrmalai raksturīgie koka nami, radot atslābinošu un romantisku atmosfēru.

''Nopērc viesnīcu'' ir izveidots tiem, kas plāno svinēt kāzas, jubilejas vai arī organizē korporatīvos pasākumus, jo ''SemaraH Hotel Jomas Sētā'' vienuviet ir iespējams saņemt plašu spektru ar pakalpojumiem, kas manāmi atvieglos svētku sagatavošanas pasākumus. Tā ir neatkārtojama iespēja izbaudīt satriecošus mirkļus kopā ar saviem tuviniekiem, pavadīt jautru vakaru ar kolēģiem vai sirsnīgi nosvinēt dzīves skaistākos svētkus bez steigas un satraukuma.

Restorāns ''Jomas sēta'' var uzņemt līdz pat sešdesmit viesiem, iepriecināt ar gādīgu pieeju un apburt ar patiesu mājīguma atmosfēru. Brīnišķīgs Eiropas un Latvijas tradicionālās virtuves savienojums neatstās vienaldzīgus pat visizvēlīgākos viesus.

Piedāvātā banketa ēdienkarte sastāv no trīs ēdieniem – uzkodas, divu veidu pamatēdiens, kā arī deserts. ''SemaraH Hotels'' šefpavāri palīdzēs sastādīt tādu ēdienkarti, kas būs piemērota gan viesu vēlmēm, gan arī katra garšas īpatnībām. Papildus ''SemaraH Hotels'' piedāvā palīdzību tikt galā ar pasākuma organizēšanas niansēm – vakara scenārija sagatavošana, vadītāja izvēle, svētku dekoratīvais vai muzikālais noformējums, kā arī daudz kas citu, pēc klienta velmēm.

Šī ekskluzīvā piedāvājuma ietvaros, ne tikai svinību vaininieks var sajusties kā viesnīcas saimnieks, bet arī viņu viesi uz mirkli var iejusties personāla lomā. Tā ir lieliska iespēja jebkuros svētkos – kāzās, korporatīvajā vakarā vai pat konferencē. Katram būs neaizmirstama iespēja pabūt viesu uzņemšanas administratoram, pārvērsties uz mirkli par bārmeni, viesmīli vai pat šefpavāru. Spilgtas emocijas, pozitīvs noskaņojums un jautrība garantēta!

''Nopērc viesnīcu'' sākotnēja cena ir 3500 EUR. Vairāk par šo piedāvājumu Jūs varat uzzināt rakstot uz e-pastu [email protected] vai zvanot pa tālruni 26068404 un 67752708.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40549994sec.