Novatours ievieš jaunu pakalpojumu

Lielākais ceļojumu organizētājs Baltijas valstīs Novatours paplašina pakalpojumu klāstu un piedāvā jaunu produktu sistēmu "Travel On Spot" - izmitināšanu viesnīcās un apartamentos. Interneta vietnē www.travelonspot.com tiek piedāvātas ļoti plašas izmitināšanas iespējas gan atpūtas, gan arī darījumu braucieniem visā pasaulē. Jaunais pakalpojums būs pieejams Baltijas valstīs.

Novatours uzņēmumu grupai piederošais zīmols "Travel On Spot" tika izveidots, meklējot jaunas uzņēmējdarbības iespējas citos tirgus segmentos. "Ilgstoši uzkrātā sadarbības pieredze ar daudzu valstu partneriem deva iespēju izveidot paplašinātu viesnīcu datu bāzi," saka Baltijas valstu Novatours group ģenerāldirektors Linas Aldonis.

"Travel On Spot" vietnē šobrīd pieejami vairāk nekā 90 tūkstoši viesnīcu piedāvājumu 174 valstīs. Piedāvājumu klāstā atrodamas dažādu cenu kategoriju izmitināšanas vietas gan atpūtas, gan biznesa ceļotāju vajadzībām. Sistēmas lietotājiem būs iespēja saņemt īpašos izmitināšanās piedāvājumus, kā arī norēķināties par pakalpojumu ar populārākajiem un drošākajiem maksāšanas veidiem.

Izmantojot "Travel On Spot" sistēmu, klientam tiek nodrošināta zemākās cenas garantija, kvalitatīvs interneta vietnes saturs, iespēja visu diennakti pa tālruni saņemt konsultācijas dzimtajā valodā, kā arī ērta pasūtījumu apmaksa.

Par "Travel On Spot"

Viesnīcu rezervēšanas sistēma pašlaik piedāvā iespēju izvēlēties kādu no 90 tūkstošiem Baltijas reģiona tirgum piemērotām viesnīcām 174 valstīs. Viesnīcu apraksti, pasūtīšanas procesi un konsultācijas lietotājiem ir pieejamas dzimtajā valodā. Izvēloties viesnīcu, veicot rezervēšanu, ceļojuma laikā vai jau pēc atgriešanās, klienta ērtībai tiek piedāvātas konsultācijas pa tālruni - 24 stundas diennaktī, septiņas dienas nedēļā.

Klientiem tiek piedāvāta arī iespēja pašiem pārvaldīt, mainīt vai atcelt savus pasūtījumus, pārskatīt pasūtījumu vēsturi, kā arī jebkurā laikā saņemt rēķinus. Norēķināties ir iespējams gan internetbankā, gan ar kredītkartēm, gan arī Pay Pal pārskaitījumu sistēmā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Latvija
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.98290086sec.