Mežotnes pilī notiks "Vasaras ieskaņas dienas"

2015. gada 16 un 17. maijā Baltu klubs sadarbībā ar Mežotnes pili rīko "Vasaras ieskaņas dienas" Mežotnes pilī.

Baltu klubs – klubs Baltiem Cilvēkiem. Dienas darbu un Saules gaismas Cilvēku tikšanās vieta. Baltu klubs neatdarina senatnes priekšmetus, rituālus un sadzīvi. Baltu klubs ceļ gaismā Baltu Druīdu kultūras tradīciju un Garīgo mantojumu.

Jau no maija sākuma Mežotnes pilī būs skatāma fotoizstāde "Baltu klubs dzīvē, tērpos un rotās".

Baltu klubs Mežotnes pils parkā ierodas 15. maija vakarā, kur, atbilstoši savas kārtas un vēsturisko tradīciju prasībām, klubs ierīko Druīdu ceļojumu apmetni un uzturas tajā līdz 17. maija pievakarei. Te varēs redzēt Baltu kluba sadzīvi, tērpus, rotas, aristokrātu ieroču izstādi "Asmens formu attīstība no bronzas laikmeta līdz 6. – 7.gs.", iepazīties ar literatūru par Druīdu kultūru un gremdēties sarunās par Baltu kultūru un Druīdu atstāto kultūras mantojumu Baltijā.

Ja liktenis būs labvēlīgs un Baltu klubs būs saņēmis mūzikas instrumenta sūtījumu, tad "Vasaras ieskaņas dienu" ietvaros visi interesenti varēs iepazīties ar pirmo "Sapņu arfu" Baltijā – visnoslēpumaināko Druīdu mūzikas instrumentu, kuru Cilvēku ārstēšanai Druīdiem dāvājuši Dievi.

16. maijā Mežotnes pils parkā no plkst. 11:00 varēs apgūt loka šaušanas tehniku un apskatīt ieroču izstādi, bet plkst. 12:00 pils iekšpagalmā muzicēs Baltu kluba mūziķi. Zem Lielā Ozola plkst. 13:00 Baltu pasaku stunda labiem bērniem un plkst. 18:00 turpat notiks iepazīšanās ar "Sapņu arfu".

17. maijā plkst. 13:00 Mežotnes pils Zaļajā zālē dzejnieces, dziedātājas un mūziķes Džeinas Gavares CD "Cylvākam" ieskandināšanas koncerts. Būs skatāma fotoizstāde "Baltu klubs dzīvē, tērpos un rotās" un aristokrātu ieroču izstāde, varēs iegādāties Baltu pasakas, kurtuāzo dzeju un citu literatūru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49787498sec.