Mārupes skvērā iekurs brīvdabas pirti un rīkos tirdziņu

Svētdien, 2015.gada 7.jūnijā, Konrādu ielas skvērā Mārupē notiks mājražotāju un amatnieku tirdziņš ar plašu izklaides programmu, tostarp brīvdabas pirti un kublu.

Jau nākamajā svētdienā, Konrādu ielas skvērā aiz Mārupes kultūras nama, norisināsies šogad jau otrais mājražotāju un amatnieku tirdziņš.

Pirmais tirdziņš šogad tika rīkots 4.maijā, Mārupes tūrisma sezonas atklāšanas ietvaros. Pasākums guva lielu atsaucību un pēc iedzīvotāju lūguma, nolemts turpmāk rīkot tirdziņus Konrādu ielā katra mēneša pirmajā svētdienā. Katram tirdziņam organizatori sarūpēs papildus aktivitātes, veltītas kādai īpašai tēmai.

Svētdien, 7. jūnijā no plkst. 10:00 līdz 17:00 ikviens tiek aicināts uz Konrādu ielu, kur apmeklētājus priecēs izmeklēta un kvalitatīva pašmāju mājražotāju, zemnieku, mazo ražotāju un amatnieku produkcija no tuviem un tāliem Latvijas novadiem.

Šoreiz apmeklētājiem skvērā tiks novietota un iekurta pārvietojamā pirts un kubls, savukārt zinoši pirtnieki no pirts skolas Lielzemenes iepazīstinās ar rituāliem un tradīcijām. Pasākuma viesi, ja vien to vēlēsies, varēs baudīt pirts priekus turpat uz vietas, Konrādu ielas skvērā.

Īpaši tiek gaidītas ģimenes ar bērniem, jo tiks sarūpētas radošās darbnīcas, ziepju vārīšanas meistarklases, lielformāta galda spēles, radoši pozitīvais fotoplacis un citi pārsteigumi.

Tirdziņu rīko Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji" ar Mārupes novada domes un Biedrības sadarbības partneru atbalstu.

Mājražotāji, saimniecības un amatnieki, ēdinātāji, kā arī iespējamie sadarbības partneri un atbalstītāji, aicināti pieteikties dalībai pasākumā, rakstot uz [email protected].

Tirdziņi omulīgajā skvērā ar bērnu rotaļu laukumu būs kā lielisks papildinājums plašajai kultūras un izklaides programmai, kas šogad noris Mārupes novadā, par godu novada 90.gadskārtai.

Vairāk informācijas Biedrības mājas lapā www.latvijasmajrazotaji.lv, sociālajos tīklos, pie Biedrības informatīvajiem partneriem un lielākajos medijos.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47995591sec.