«Saulkrastu kultūras un sporta centrs» piedāvā - Saulkrastu svētki 2015

Vasaras vidū Vidzemes jūrmalas saulainākais novads aicina ikvienu pavadīt četras neaizmirstamas un jūras spirgtuma piepildītas svētku dienas Saulkrastos! No 16. līdz 19. jūlijam Saulkrastos, kad visā novadā skanēs mūzika, ritēs sporta spēles, kad Saulkrasti svinēs svētkus!

Šogad svētku moto ir "Dzīve – tas ir kino!", tādēļ svētkiem cauri vijas kino – kino mūzika, kino tēli, un ikviens svētku dalībnieks pats var veidot savu iespaidu un emociju "filmu" par svētkiem, iemūžinot jaukākos svētku brīžus.

16.jūlijā 18.00 Saules laukumā notiks svētku atklāšana - tiks pacelts svētku karogs, bet vakarā 21.00 Baltajā kāpā skanēs par jauku tradīciju kļuvušais Saulrieta koncerts, kurā šogad muzicēs Kārlis Kazāks un viņa domubiedri.

17.jūlijā Saulkrastos Jūras parkā noritēs BIGBANK Saulkrastu kokteilis – dienas garumā no 10.00 līdz 20.00 tiks izspēlēti astotdaļfināli un ceturtdaļfināli, kā arī 1. un 2.pusfināls. 21.00 notiks skatītāju konkursi, modes skate, pārsteigumu konkursi. 22.00 – spēle par 3. vietu, 23.00 – spēle par 1. vietu, savukārt pusnaktī – uzvarētāju apbalvošana un čempionu ballīte ar DJ Markševicu un Olgu Rajecku.

18.jūlijs ir svētku kulminācijas diena. Jau pašā rīta agrumā Ainažu ielā iekārtosies svētku tirdziņš, 9.00 startēs mobili - muzikālie modinātāji – Saulkrastu pūtēju orķestris "Neibāde", kuri apņēmušies pamodināt ikvienu novada iedzīvotāju, ja vien ir tāda vēlēšanās. Dienas laikā būs iespēja skatīt gan mākslas darbus īpašajā biedrības "Vidzemes Mākslinieki" un JDARTkluba "gleznotāju ielā", gan priecāties kopā ar Saulkrastu mazākajiem dziedātājiem un deju grupu "Desperado", gan ieklausīties džeza skaņās kopā ar "Bunch of gentlemen", gan līdzdarboties īpašajās pēdošanas vai ātradīšanas sacīkstēs, uzdziedāt kopā ar radošās apvienības "Teātris un ES" māksliniekiem uzvedumā "Visi kopā!", gan sportot pludmalē, kur noritēs volejbola un ārmrestlinga sacensības, uzspēlēt futbolu, novusu, galda tenisu un strītbolu vai līdzjust jūras airēšanai. Neesam aizmirsuši arī par pašiem mazākajiem viesiem, jo Saules laukumā darbosies piepūšamās atrakcijas un radošās darbnīcas mazajiem kinomīļiem.

Vakarā (19.45) visi kopā dosimies svētku gājienā no Saules laukuma uz brīvdabas estrādi. Gājiena tēma šogad : "Mēs no filmas...". Prieks, ka jau otro gadu īpaša vieta gājiena priekšgalā tiek atvēlēta mazuļu ratiņiem. Galā koncerts estrādē šogad sāksies ar svinīgu Saulkrastu Lielās balvas pasniegšanu, un tūlīt pēc tam skanēs īpašs koncerts "Latviešu kino mūzika", kurā kopā ar Vidzemes kamerorķestri (diriģents Andris Veismanis) un Kristapa Krievkalna grupu dziedās vokālais kvartets "Neaizmirstulītes" un Daumants Kalniņš. Svētki turpināsies ar Ivo Fomina un pavadošās grupas uzstāšanos, grupu "Astro’n’out" un Kristapa Krievkalna intrumentālo grupu. Pēc svētku salūta apgriezienus uzņems arī īpašā DJ telts, kurā līdz pat rīta gaismai darbosies DJ RUDD, DJ MONSTA un DJ MAGNUSS ERIŅŠ.

19.jūlijā 18.00 Saules laukumā izskanēs Saulkrastu svētki, un par jauku pārsteigumu parūpēsies Jāņa Lūsēna muzikālā apvienība PROMENĀDE ar lielisko duetu - Anmary un Uģi Rozi. Svētki būs beigušies, bet vasara un Saulkrasti jūs gaidīs joprojām!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45728421sec.