«Dzīrēs Kuldīgā» Alekšupītes skrējienā un citu pasākumu laikā varēs gūt naudas balvas

Kuldīgas pilsētas festivāla "Dzīres Kuldīgā" organizatori vēsta – ja Āfrikā bijušam cilvēkam obligāti jāredz t.s. eksotisko zvēru, "lielais piecnieks", tad "Dzīru" viesa obligātajā programmā jāiekļauj Alekšupītes pasākumu "trio" – ekstrēmais upītes skrējiens, ūdens karnevāls un superatrakcija "Zelta ikrs", kuras košās bumbiņas spēj sagādāt īstus pārsteigumus saviem īpašniekiem.

Alekšupītes pasākumi ir īpaši ar to, ka nekur citur pasaulē tādu nav. Šogad, pateicoties svētku atbalstītājiem, visos 3 pasākumos būs iespējams laimēt vērtīgas naudas balvas.

Svētku sestdienas, 18. jūlija, pēcpusdienā plkst. 16:00 "Dzīru" viesu uzmanība ir piekalta Alekšupītei, kur no tiltiņa pie Kuldīgas Kultūras centra savu ceļu pa Alekšupīti līdz pat Alekšupītes dīķim pie tiesas nama sāk daudzkrāsainie superatrakcijas "Zelta ikrs" "ikri". Tie, līdzjutēju atbalstīti, savā starpā sacenšas par to, kurš pirmais sasniegs finišu un iegūs galveno balvu – šogad, pateicoties Crediton.lv, pirmā finišu sasniegušā "ikra" īpašnieks saņems naudas balvu 500 EUR vērtībā! Taču nav iemesla bēdāties arī pārējiem, jo kopumā būs iespējams laimēt 100 vērtīgas un noderīgas balvas.

Leģendārā superatrakcija "Zelta ikrs" savā ziņā ir arī lokālpatriotisma pasākums – nopērkot "ikru", tā īpašnieks kļūst par Kuldīgas pilsētas festivāla "Dzīres Kuldīgā" atbalstītāju, jo visa par "ikriem" iegūtā nauda tiek izmantota svētku sarīkošanai.

Kad visi "ikri" aizpeldējuši, plkst. 18:00 sākas ekstrēmais "Alekšupītes skrējiens", kurā spēkus izmēģināt aicināti veiklākie un drosmīgākie kuldīdznieki un svētku viesi. Savā starpā par uzvaru sacentīsies "Viņi" un "Viņas", un abu grupu labākie pirmoreiz "Dzīru" vēsturē saņems Kuldīgas uzņēmēju sarūpētās naudas balvas – 300 EUR katrs!

Bet ar to vēl ekstrēmās svētku nodarbes nebeidzas – pēc skrējiena plkst. 18:20 seko "Alekšupītes karnevāls", kura dalībnieki ik gadu cenšas pārsteigt ar izdomu un krāšņiem karnevāla tērpiem. Arī šī pasākuma uzvarētājam, pateicoties Kuldīgas uzņēmēju atbalstam, būs iespējams iegūt naudas balvu 200 EUR apmērā.

"Alekšupītes skrējienam" jāpiesakās 1 stundu pirms starta, bet "Alekšupītes karnevālam" – pusstundu pirms karnevāla sākuma.

Kuldīgas pilsētas festivāls "Dzīres Kuldīgā" šogad svin divdesmito gadskārtu. Tālajā 1995. gadā Kuldīga aizsāka nu jau visā Latvijā populāro tradīciju – ik gadu svinēt pilsētas svētkus. Kuldīgas pilsētas festivāls ik gadu norisinās jūlija trešajā nedēļā. Kuldīga svētkus šogad svinēs no 16. līdz 19. jūlijam ar plašu un daudzveidīgu programmu, ar kuru iepazīties iespējams mājas lapā www.kuldiga.lv. Tā noteikti būs vislabākā nedēļas nogale šovasar!

Kuldīgas pilsētas festivālu "Dzīres Kuldīgā" rīko Kuldīgas novada Dome un Kuldīgas Kultūras centrs.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.64348388sec.