Dodies «Laimes putna» meklējumos vērienīgā Vasaras ekspedīcijā

Aktīvās atpūtas uzņēmums Gandrs sadarbībā ar Garmin – pasaules vadošo navigācijas produktu ražotāju - aicina uz tradīciju turpināšanu, organizējot Gandra otro piedzīvojumu ekspedīciju, kas šoreiz norisināsies vasaras pilnbriedā no 2015. gada 21. līdz 23. augustam, pilskalniem, gravām un upēm bagātajā Embūtes novadā.

Šīs nebūs ātruma sacensības, šis būs izziņas, uzdevumu un izturības gājiens. Vasaras ekspedīcijas uzvarētāju titulu Laimes Putns iegūs izturīgākā un saliedētākā komanda, iegūstot ekspedīcijas galveno balvu – Garmin Fenix 3 bezkompromisu GPS sporta pulksteņus – jaunāko inovāciju sporta pulksteņu klāstā, kas satricinājusi un pārsteigusi sporta pasauli!

Dalībnieki dosies Laimes putna meklējumos, kas, kā vēsta sena leģenda, vienu baltu dienu pazudis no senas karaļvalsts pils torņa. Ekspedīcijas komandas 3 dienas un 2 naktis pārbaudīs gan savas āra dzīves spējas, gan ekipējumu, gan atpūtīsies, kā arī gūs sacensību garšu 60 kilometru garajā maršrutā. Ekspedīcijas laikā komandas iepazīs vietas, kur cilvēku ietekme ir bijusi pavisam neliela, paši radīs sev piemērotu taku, pārvietosies nevis pa ceļiem, bet pa upes gultni, pa mežiem, laukiem un purvājiem, neizmantojot marķētus maršrutus. Ekspedīcijas noslēgums paredzēts vienā no skaistākajiem Latvijas pilskalniem Embūtes apkaimē.

Visas ekspedīcijas garumā mūsu draugi Mangaļi – dzīvs ūdens dzīviem cilvēkiem – parūpēsies par to, lai ekspedīcijas dalībnieki remdētu slāpes ar dabīgu un dzidru augstas kvalitātes minerālūdeni. Savukārt, Dobeles Dzirnavnieks – viens no lielākajiem graudu pārstrādes uzņēmumiem Baltijas valstīs – ekspedīcijas laikā parūpēsies par to, lai dalībnieki uzņemtu sātīgu un pilnvērtīgu maltīti.

Gandra pasākumu daļas vadītājs Krišjānis Jansons-Ratiniks uzsver: "Vasaras ekspedīcijā uzvarētāji būs visi, kas piedalīsies. Ikviens, kurš uzsāks šo piedzīvojumu, izbaudīs dabas varenību, smelsies tās maģisko spēku un mācīsies no tās. Noslēdzot ekspedīciju, būsiet atklājuši vēl vienu brīnišķīgu Latvijas dabas nostūri!".

Uzziniet vairāk un piesakieties ekspedīcijai www.gandrs.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44837284sec.