Rūjiena aicina uz lauksaimnieku pasākumu «Aitu dienas 2015»

Pasākums 1.08.2015 tiks atklāts ar gājienu "Dzīvnieku parāde-karnevāls", kur ikviens var piedalīties ar savu mīluli - aitiņu, teķīti vai citu dzīvnieciņu. Detalizētāku informāciju par noteikumiem un dalību Jums sniegs pasākuma organizētāji!

Uz "Aitu dienas 2015" droši ņemiet līdzi arī bērnus, jo tiem būs pieejams plašs klāsts aktivitāšu – batuts, šūpoles, izjāde ar zirdziņu, zīmēšanas konkurss un bērnu karnevāls, kurā būs iespēja atrādīt savas aitiņas un atraisīt iztēli tērpu piemeklēšanā.

"Aitu dienas 2015" ietvaros pasākuma apmeklētāji varēs baudīt sātīgas pusdienas, kas tiks gatavotas no jēra gaļas. Būs iespējams degustēt arī citus jēra gaļas izstrādājumus.

Ikviens, kas sevī jūt pārdevēja garu, ir laipni aicināts pieteikties tirdziņam. Tirdzniecības vietas maksa – dāvana loterijai! Savukārt, ja vēlies kaut ko nopirkt savam ganāmpulkam vai sev, tad "Aitu dienas 2015" ir īstā vieta, kur sameklēt kāroto un nodibināt ciešus sakarus ar pārdevējiem.

Apmeklētājiem būs iespējams iegādāties loterijas biļetes. Savukārt saimniecības ir laipni aicinātas savus izstrādājumus un produktus piedāvāt kā loterijas balvas. Nenonieciniet reklāmas spēku!

Aktīvajiem pasākuma apmeklētājiem būs iespēja visas dienas garumā izvērtēt savas spējas vilnas maisa mešanā un piedalīties aktīvās stafetēs un atrakcijās, kurās tiks izmantota vilnas dzija, kā arī izrādīt savas iemaņas svara noteikšanā piedaloties konkursā – UZMINI SVARU!

Norises vieta: Teķu kontrolizaudzēšanas/kontrolnobarošanas stacijā Rūjienas novada Jeru pagasta "Klimpas"

Vairāk informācijas - www.latvijasaita.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51116395sec.