Rēzekne aicina uz muzikālo strūklaku koncertuzvedumu «Satikšanās Rēzeknē»

Muzikālo strūklaku koncertuzvedums "Satikšanās Rēzeknē" ir stāsts par mūziku un mīlestību ar unikālu muzikālo strūklaku šovu, kas norisināsies Rēzeknē, Festivāla parkā 2015. gada 1. augustā plkst. 22:30.

Koncerta apmeklētājiem būs iespēja vērot multimediālo koncertuzvedumu par mūziku un mīlestību ar Baltijā unikālu muzikālo strūklaku šovu, kurā piedalās rokmūziķis Atis Ieviņš, publiku pārsteidzot ne tikai ar "dzelzs rīkli", bet arī milzu enerģiju un lielisku skatuves harizmu, izcilā operdziedātāja ar plašu pieredzi ne tikai opermūzikā, bet arī popmūzikas un džeza žanrā- Ilona Bagele, kā arī šarmantie dejotāji Ieva Kemlere un Rolands Šteinbergs.

Koncertuzvedums sāksies ar video stāstu par to, kā trīs dažādi mākslinieki- jauna dejotāja, populāra operdziedātāja un talantīgs rokmūziķis meklē ceļu uz skatuves virsotnēm un savu dzīves piepildījumu, iejūtoties un izdzīvojot dažādu skatuves tēlu dzīves, līdz šo mākslinieku ceļi nejauši krustojas. Video stāsts ļaus skatītājiem sekot šo trīs izrādes varoņu reālajai dzīvei pēcāk uz skatuves.

Pirmajā daļā dzirdēsim mūziku no neaizmirstamās Raimonda Paula operetes "Māsa Kerija", bet otrajā daļā pasaulslaveni skaņdarbi, dziesmas un romantiski dueti no pazīstamiem mūzikliem un izrādēm, kā arī izcilākās roka un popmūzikas balādes, papildinātas ar īpašu horeogrāfiju, ļaus skatītājiem izdzīvot uzveduma varoņu iztēles un muzikālos pārdzīvojumus, bet dejojošās strūklakas, kas šausies debesīs vairāku desmitu metru augstumā, ūdens ekrāns un maģiskās ūdens grafikas projekcijas kopā ar ūdens lielgabalu šaltīm un citiem specefektiem, nojauks realitātes robežu un dāvās emocionālu un vizuālu pārdzīvojumu ikvienam koncertuzveduma apmeklētājam.

Uzveduma režisors - Valdis Pavlovskis, horeogrāfe - Ieva Kemlere, mūzikas aranžētājs - Kristaps Krievkalns, video projekcijas - Rihards Šešo, producente Ieva Šteinberga, strūklaku tehniskais nodrošinājums- kompānija "Artisitic".

Ieeja pasākumā - bez maksas!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.7913661sec.