Iepērcies pirmajā Latvijas mājražotāju un amatnieku tirdziņā

Sestdien, 2015. gada 12.septembrī pie modes un izklaides centra "Rīga Plaza" notiks pirmais Latvijas mājražotāju un amatnieku karnevāls!

Latvijas Mājražotāju un Mazo ražotāju Informācijas un Atbalsta Biedrība, kas plašāk pazīstama ar projektu "Latvijas Mājražotāji" sadarbībā ar modes un izklaides centru "Rīga Plaza" sestdien, 12.septembrī, no plkst. 10:00 līdz plkst.18:00 rīkos Pirmo Latvijas mājražotāju un amatnieku Karnevālu – laukumā pie tirdzniecības centra no ieejas "Ņujorka" līdz ieejai "Londona".

Pasākuma apmeklētājus priecēs tirdziņš ar vairāk kā 50 mājražotājiem, zemniekiem un amatniekiem no tuviem un tāliem novadiem, ko pavadīs jautra mūzika un plaša izklaides programma visai ģimenei.

Šis būs neparasts tirdziņš, te valdīs karnevāla atmosfēra, noformējums un nebeidzama jautrība! Apmeklētāji tiks aicināti doties rotaļās, spēlēt lielformāta galda spēles, piedalīties dažādās atrakcijās un iegūt jaukas balvas no pasākuma dalībniekiem un atbalstītājiem.

Īpaši tiek aicinātas ģimenes ar bērniem, lai visi kopā piedalītos radošajā karnevāla masku darbnīcā lieliem un maziem ko sarūpējusi jautrā kompānija "FreshArt", darinātu lielus zīmuļus, veidotu fotorāmīšus no jūras izskalotiem kociņiem "Cakotavā" un izspēlētu paši savu karnevālu "MiluMammu" tamborēto augļu un dārzeņu rotaļu tirdziņā.

Par to, lai būtu karsti, rūpēsies "Aizvedisim.lv", kas pasākuma teritorijā iekurs īstu pārvietojamo pirti!

Kā jau īstā karnevālā pieklājas, tiks rādīti priekšnesumi, tostarp Lauras Saiteres burbuļšovs un apmeklētājiem tiks dota iespēja arī pašiem veidot lielos ziepju burbuļus.

Pasākumu vadīs, par jautrību, pozitīvu garastāvokli un pārsteigumiem visas dienas garumā gādās iluzionists Robijs Trankalis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89569688sec.