Ungurmuiža aicina lielus un mazus apmeklētāji baudīt Ziemassvētkus kopā

Katru Adventes Svētdienu no plkst. 12.00 – 16.00 Ungurmuižā gaidīti lieli un mazi apmeklētāji, lai svētku noskaņās iemācītos ko jaunu un izbaudītu muižas gaisotni.

Būs iespēja izliet savu īpašo sveci no bišu vaska, iemācīties darināt svētku rotājumus, noformēt jau ierastās sveces, kā arī interesanti iesaiņot dāvanas.

Tāpat būs iespēja iegādāties dāvanas no Ungurmuižas speciālās kolekcijas – porcelāna, stikla un papīra mākslas darbus, kā arī Daces Zaharovas Odiņas "vintage" eglīšu rotājumus.

No 13.decembra jau tik iemīļoto mākslinieces Ināras Liepas leļļu "kofermājiņu" kolekciju nomainīs unikāla seno Ziemassvētku rotājumu, atklātņu un rotaļlietu izstāde muižas 2.stāva izstāžu zālē. Izstāde būs apskatāma līdz februārim.

20.decembrī ikviens varēs mācīties dāvanu saiņošanas trikus, jo nu jau būs pienācis pēdējais brīdis iesaiņot Ziemassvētku pārsteigumus saviem mīļajiem! Dāvanas saiņot mācīs floriste un dekoratore Ance Kristiāna Ezermale.

Svētdienās viesus sasildīs Ungurmuižas liepziedu tēja un piparkūkas!

Ieeja: 10,00 EUR, bērniem 3,00 EUR

13.decembrī plkst. 17.00 koncerts TRIO DECORUM sniegumā - "Ziemassvētku noskaņas"

Muižā atgriežas trīs jaunās latviešu mūziķes - Madara Jauģiete (vijole), Agate Ozoliņa (čells), Ilze Jaunzeme (klavieres).

Koncertā skanēs L. van Bēthovena, Fr. Šūberta, A. Pjacollas, P.Čaikovska un citu meistaru mūzika un Ziemassvētku melodijas.

Ieeja 10,00 EUR, biļetes iespējams rezervēt pa tālr. 22007332.

Sīkāka informācija www.ungurmuiza.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.370507sec.