Sākusies pieteikšanās astotajam «Sieviešu dienas rallijam» (video)

Ik gadu par godu sieviešu solidaritātes dienai un visām daiļā dzimuma pārstāvēm Latvijā notiek "Sieviešu dienas rallijs" – aizrautīgs autobraukšanas piedzīvojums tikai sievietēm.

2016. gada 5.martā tas jau astoto reizi vienuviet pulcēs aptuveni divus tūkstošus dalībnieču un plānots, ka pasākums norisināsies citādāk – dāmas startēs no divām dažādām Latvijas pilsētām un maršruts vedīs virzienā uz Rīgu, kur svinīgajā apbalvošanas ceremonijā apbalvos rallija uzvarētājekipāžas – šoreiz divas. 2015. gada 15.decembrī oficiāli sākusies pieteikšanās.

Astoņu gadu laikā "Sieviešu dienas rallijs" kļuvis par neatņemamu šo svētku svinēšanas tradīciju daudzām Latvijas sievietēm un tas uzskatāms par lielāko šāda veida pasākumu ne tikai mūsu valstī, bet arī Baltijā. Rallijs ikvienai tā dalībniecei ir gada gaidītākais notikums un īsts piedzīvojums, kurā var gūt daudz adrenalīna un neaizmirstamu emociju. Pat viskaislīgākā autobraucēja sacensību karstumā prot izskatīties skaisti, spēkus uzdevumu pildīšanai netaupa, bet uz ceļa uzvedas pieklājīgi, ievērojot visus ceļu satiksmes noteikumus un drošas braukšanas principus. Tajā ik gadu piedalās aptuveni 2 tūkstoši sieviešu un šis gads noteikti nebūs izņēmums.

Starts vienlaicīgi notiks divās pilsētās, abas aptuveni 100 kilometru attālumā no Rīgas, un būs divi dažādi maršruti (katrs 300 līdz 350 km garš) - Vidzemē un Zemgalē. Dāmas dosies iepazīt visus četrus Latvijas novadus, bet finišēs galvaspilsētā - modes un izklaides centrā "Rīga Plaza".

Papildus ierasto uzdevumu veikšanai kontrolpunktos, šogad dāmām būs arī jauns uzdevums – maršruta plānošana, proti, taktiski jāizdomā, kuru no piedāvātajiem punktiem izdevīgāk apmeklēt, lai uzrādītu labāku rezultātu.

Vakara pasākums notiks boulinga un izklaides centrā "Fantasy park", bet svinīgā apbalvošanas ceremonija modes un izklaides centra "Rīga Plaza" otrajā stāvā. Jāpiebilst, ka šogad būs divas uzvarētājekipāžas – katrā maršrutā sava.

Par "Sieviešu dienas rallija" norisi, aktualitātēm un jaunumiem sīkāk var uzzināt mājaslapā www.womensdayrally.com. Pirmās 50 ekipāžas katrā maršrutā var reģistrēties dalībai rallijā par īpašo cenu!


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 27.04.2024 Latvijas Kapoeiras kauss 2024 Tukumā Tukuma TIC
Latvijas Kapoeiras kauss ir kapoeiras sacensības, kuras notiks Latvijā pirmo reizi. Tās notiks 27.aprīlī pulksten 11:00 Tukuma Raiņa Valsts ģimnāzijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25130081sec.