Nav netrāpīgu dāvanu – tās tikai nonāk neīstajās rokās

Telekompānija Bite radījusi sociālo kampaņu, kuras ietvaros cilvēkiem būs iespēja samainīties ar dāvanām, kas viņiem liekas netrāpīgas, bet citam varbūt tā būs noderīga dāvana.

Teju ikvienam ir gadījies saņemt dāvanu, kurai kopumā nav ne vainas, taču… Tā īsti nav piemērota saņēmējam, tai neizdodas atrast pielietojumu vai tā gluži vienkārši nav trāpīga. Taču tas nebūt nenozīmē, ka dāvanai ir jānoput plauktā – īstajās rokās tā spētu darīt kādu priecīgu! Tādēļ Bite uzsāk kampaņu, kurā ikviens, kurš saņēmis netrāpīgu dāvanu, to var samainīt vai atdot kādam, kuram tā būs īsti trāpīga, vai arī nodot Otrā Elpa rokās, kur tā iegūs otro dzīvi, nokļūstot kāda veikala apmeklētāja rokās. Pie tam, ikvienam, kurš pievienos savu dāvanu vietnē netrapiga.lv ir iespēja tikt pie īpaša pārsteiguma no Bites – planšetes!

Aptaujas rezultāti rāda, ka 58% cilvēku kaut reizi dzīvē ir saņēmuši netrāpīgu dāvanu – tādu, kas nav piemērota saņēmējam un nerada īstu svētku prieku. Piemēram, bikšu pakaramos, nezāļu iznīcinātāju, keramikas figūriņas, dekoratīvu kaķi, tamborētu apkaklīti, figūrzāģi, Šlāgeraptaujas ierakstu, vilnas zeķes, grābekli, šķīvi ar zemeņu motīviem, salvetes ar Kanādas valsts simboliku, vai vannas bumbu. Kopumā neviena dāvana nav slikta, taču, ko iesākt ar vannas bumbu, ja mājās ierīkota dušas kabīne? Tad tā ir īstā lieta, ko pievienot netrapiga.lv!

"Mūsu veiktās aptaujas rezultāti rāda, ka lielākā daļa aptaujāto (63%), saņemot netrāpīgu dāvanu, to noliktu plauktā, lai stāv. Tādēļ, lai lietu, kas tikai krāj putekļus, pārvērstu īstā svētku priekā, ir radīta vietne netrapiga.lv. Tā ir ne tikai iespēja atrast kādu, kam dāvana būtu patiešām noderīga, bet arī saņemt pārsteigumus no Bites, " komentē Bite Latvija klientu apkalpošanas vadītāja Oksana Stankeviča.
Vietne netrapiga.lv piedāvā ne tikai atrast īstās rokas netrāpīgai dāvanai, bet arī sameklēt tuvāko vietu, kur savu dāvanu nodot mūsu draugu – Otrā Elpa rokās.

"Otrā Elpa veikali ir veids, kā nevajadzīgām lietām dot otro dzīvi, atrodot tām jaunu īpašnieku. Kopā 10 Bites salonos visā Latvijā, Rīgas un Saldus birojos, kā arī trīs Otrā Elpa veikalos, ikviens var atnest savu netrāpīgo dāvanu, tādējādi ne tikai dodot iespēju kādam, kam tā būs patiesi noderīga, to iegādāties, bet arī zinot, ka iegūtie līdzekļi tiks ziedoti izglītības iniciatīvām, veselības veicināšanai, vides aktivitātēm un citiem sociāliem projektiem," saka Sabīne Sīle- Eglīte, Otrā Elpa idejas autore.

Vietne netrapiga.lv darbojas līdz pat 2016. gada 8.janvārim, kas dod iespēju jau tagad pievienot netrāpīgās dāvanas, kas saņemtas pērnajos svētkos, kā arī atkal ielūkoties tajā pēc šī gada Ziemassvētkiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 25.04.2024 Latvijas nacionālā teātra izrāde TUKUMĀ Tukuma TIC
25. aprīlī, plkst.13:00 Tukuma pilsētas Kultūras namā izrāde pusaudžiem un viņu vecākiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48814893sec.