Rēzeknē varēs izbaudīt koncertu «Vakarzvaigznes gaismā»

Nedēļu pirms Ziemassvētkiem – 2015. gada 16.decembrī plkst. 18:00 Rēzeknes kultūras namā (Brāļu Skrindu ielā 3) kori "Septiņkalne", "Jutrzenka", "Medicus" un "Ezerzeme" vienosies koncertā "Vakarzvaigznes gaismā", vēlot patiesi sirsnīgus svētkus.

Koncertā uzstāsies Rēzeknes senioru koris "Septiņkalne" (diriģente Iveta Kepule), kas šajā gadā ir  piedalījies gan Latvijas senioru koru festivālos, gan vairākos koncertos un ir ieguvuši jaunus draugus citos novados. Savstarpējā kolektīvu draudzība  iedvesmo un dāvā prieku par kopā būšanu, to koris novēl arī koncerta klausītājiem – svētkos būt kopā ar savām ģimenēm un novērtēt vērtīgāko, kas mums ir!

Rēzeknes poļu sieviešu koris "Jutrzenka" (diriģente Irēna Ivanova) šogad svinēja 15 gadu jubileju un aktīvi koncertēja Latvijā (Rēzeknē, Krāslavā, Daugavpilī, Aglonā, Jūrmalā, Pasienē, Zilupē, Jēkabpilī u.c.), Polijā un Bulgārijā, saņemot atzinīgus novērtējumus par teicamu izpildījumu un viena no kora dalībniecēm Bulgārijā ieguva arī titulu "Mis festivāls". Koris ikvienu aicina ieklausīties dziesmās un ieraudzīt katrā dienā to labo un gaišo brīdi, kas vairo pozitīvo noskaņu!

Rēzeknes sieviešu koris "Medicus" (diriģentes Anda Lipska, Ināra Skrule) decembra sākumā izdeva pirmo kora albumu un konkursā Krakovā ieguva Zelta diplomu un Zelta Eņģeļa statueti, ko prezentēs arī koncertā. Atsaucoties uz E.Virzu, katrā no mums deg kāds lukturītis, kas visu padara gaišu un saprotamu, koris novēl, lai dziesmas apvieno visus kopīgā priekā un lai mūzika palīdz atvērt katram savu iekšējo mirdzumu!

Rēzeknes novada jauktais koris "Ezerzeme" (diriģenti Anda Lipska, Rota Salmiņa, Ēriks Čudars) šogad Starptautisko koru konkursā Maķedonijā ieguva Zelta diplomu un piedalījās daudzos nozīmīgos pasākumos, tostarp, Karaļa Mindauga un Karalienes Martas pieminekļa atklāšanā Aglonā u.c. Gads ir piepildīts ar prieka un gandarījuma sajūtām, koris vēl, lai visiem koncerta apmeklētājiem gaiši, svētsvinīga klusuma un miera pilni Ziemassvētki!

Ieeja koncertā bez maksas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.60851312sec.