Tavs ceļojumu horoskops 2016. gadam

Tūrisma ziņu portāls Travelnews.lv ir sarūpējis īpašu dāvanu - ceļojumu horoskopu 2016. gadam, kas sniedz iespēju ielūkoties zvaigznēs, visiem tiem, kas iecerējuši doties ceļojumā, vai tikai vēl sapņo par tādu. Lai tas palīdz izbaudīt galvu reibinošu atvaļinājumu un sniedz enerģiju, ko iegūsiet atpūšoties!


Auns – galvenais ceļojumu mērķis - Arābu valstis

Uzņēmīgais un enerģiskais auns 2016. gadā ceļos ļoti daudz. Pirmais pusgads nāks ar straujiem panākumiem biznesā un uzvarām darbā. Tās sniegs iepazīšanos ar jauniem kolēģiem un biznesa partneriem. Visveiksmīgākie darījumi tiks slēgti ar Arābu valstu uzņēmējiem, tādēļ – ja rodas iespēja apmeklēt šīs valstis biznesa attīstības labā, lai slēgtu darījumus, nelaidiet to garām! Pirmajā pusgadā koncentrējaties uz darījuma braucieniem un komandējumiem, savukārt gada otrajā pusē veltiet laiku atpūtai. Zvaigznes saka, ka veiksmīgi ceļojumi jūs gaida uz Austrumu valstīm – Ēģipti, Izraēlu, Tunisiju, kā arī Indiju.

Vērsis – ieteicamais ceļojumu virziens – Rietumeiropa

Vērsim viss 2016. gads solās būt ar ceļojumiem bagāts. Bet, tie būs saistīti tikai un vienīgi ar mērķi atpūsties. Nekādas darba darīšanas. Tādēļ ieteicams doties uz valstīm Rietumeiropā, kur varat baudīt nesteidzīgu atpūtu, gozējoties saulē pie jūras. Tā kā vērsim nav pa prātam ilgstoša sauļošanās pie jūras, ceļojumā jādodas kopā ar mīļoto vai – vēl labāk – ar visu ģimeni. Ieteicams kāds kruīza brauciens Vidusjūrā, kur lieliski atpūtīsies gan vērsis, gan viņa ģimene. Daudzi vērši jūras vietā labāk izvēlas kalnus un to plašās ainavas. Tādēļ šajā gadījuma tiek rekomendēta atpūta Alpos vai Tibetā, kur varat tiekties uz augstākajām virsotnēm. Bet pēc kāpšanas un pastaigām kalnos sevi apbalvojat ar atpūtu klusā kalnu viesnīcā.

Dvīnis – izvēlaties eksotiku

Pirmais pusgads paies, risinot darba jautājumus un profesionālās problēmas. Bet pēc to atrisināšanas jūs sajutīsiet vēlmi un alkas pēc jauniem iespaidiem un ceļojumiem, tādēļ dodaties patiešām pelnītā atvaļinājumā. Nākamais gads ir īstais laiks, lai iepazītu jaunas un eksotiskas valstis, to tradīcijas un kultūru. Te derēs ceļojums uz Havaju salām, Austrāliju, Indonēziju vai Filipīnām. Ja šie ceļojumu galamērķi šķiet dārgi, varat izmantot iespēju doties neparastos maršrutos jau uz zināmām valstīm vai izaicināt sevi, kāpjot kalnos Turcijā vai iepazīt unikālo Kamčatku.

Vēzis – ieteicama atpūta kopa ar ģimeni

2016. gadā vēžiem būs maz laika atpūtai. Iespējamās problēmas darbā un mājās, kā arī ierobežotās finanses ļaus izvēlēties atpūtu vien savā valstī. Tomēr tas nav slikti! Apziniet savus draugus un radus, lai izplānotu atpūtu pie dabas un ūdeņiem. Makšķerēšana, ogošana, sēņošana, kā arī vienkārša pastaiga Tev sniegs nomierinošu sajūtu un atgriezīs darbaspējas. Tie, kam finansiālais stāvoklis ir ļoti labs, ieteicams atvaļinājums Kubā vai Ziemeļeiropā – Somijā un Skandināvu valstīs. Fjordi, gleznainās ainavas un košā ielu dzīve sniegs Tev milzum daudz jautrības.

Lauva – saki "jā" aktīva atpūtai

2016. gadā lauvai vajadzētu doties atpūtā ar lielu kompāniju vai ģimeni. Bet atpūta nedrīkst būt pasīva un garlaicīga. Jāizvēlas tāds atvaļinājuma veids, kas jūsos izsauks labas sajūtas, sniegs mazliet adrenalīna un daudz kaisles. Lauvai derēs brauciens ar plostu pa upi, lidojums ar deltaplānu vai gaisa balonu, kā arī niršana. Šīs nodarbes noteikti nesīs jums arī jaunas iepazīšanās. Ļoti liela iespēja šādā veidā satikt savu otro pusīti, jau jums tāda vēl nav. Taču tās lauvas, kas aizņemtības dēļ netiks atvaļinājumā, izmantojat iespēju apvienot darba komandējumu ar došanos uz ārzemēm. Dodaties uz koncertiem, izstādēm un galu galā arī iepērcieties! Tas jums uzlabos garastāvokli un sniegs daudz enerģijas.

Jaunava – īstais laiks nodoties bezrūpīgai atpūtai kūrortos

Šīs zīmes pārstāvji būtu gatavi atpūsties jau gadam iesākoties, bet šāda iespēja jums tik sniegta vien pavasarī. Jaunām un neprecētām jaunavām ieteicams doties uz tādām kūrortu vietām kā Goa, Riodežaneiro un Havana, kur pastāv lielas iespējas iepazīties ar pretējā dzimuma pārstāvjiem. Vecāka gadagājuma jaunavām ieteicams apciemot savus radiniekus, jo īpaši, ja tie dzīvo ārzemēs. Patīkamais apvienojumā ar lietderīgo ir īstais atslēgvārds. Siltas atmiņas un mierīga atpūta ir tieši tas, kas jaunavām 2016. gadā vajadzīgs. Starp citu – zvaigznes iesaka būt īpaši piesardzīgiem, dodoties ceļojumā, jo gaidāmais Pērtiķa gads nes iespējas ceļojuma laikā gūt traumas.

Svari – ieteicams atpūtu izvēlēties uz salas

Svariem 2016. gadā ieteicams atpūsties un doties ceļojumā kopā ar savu mīļoto cilvēku. Piedzīvojumu meklētāja gars un viegli pielāgojamais raksturs alks pēc emocijām un adrenalīna, tādēļ izvairieties no ekskursijām, kas sniedz jums teorētiskas zināšanas un sausus faktus. Sakiet "jā" izklaides pasākumiem un ekstrēmiem piedzīvojumiem. Vispiemērotākās vietas ceļojumiem būs Okeānija, Jaunzēlande, kā arī Kanāriju salas. Tie, kam šie ceļojumi nav pa kabatai, var doties atpūtā uz Kaspijas jūru, Baikālu, vai kādu no Latvijas ezeriem. Galvenais, lai atpūta jums sniedz dzīvesprieku, ir patīkama un ar aktivitātēm pilna.

Skorpions – izbaudiet Eiropas kūrortus

Skorpioni 2016. gadā būs finansiāli nodrošināti, tādēļ pelnīti var atļauties brīvdienas, kādas tiem patīk vislabāk – šikā un komfortablā viesnīcā, kas atrodas iespējami tālāk no pilsētas trokšņiem. Klusa, ainavām bagāta atpūta, kur varat nodoties relaksējošām pastaigām un laika kavēšanu pie baseina vai pludmalē ir tas, kas jums vajadzīgs. Garšīgs, kvalitatīvs un baudāms ēdiens, kā arī iepirkšanās jums sagādā baudu, tādēļ ļaujaties tai! Šādai atpūtai derēs Francija, Spānija, Itālija, Šveice, Austrija un Andora. Ja vēlaties ceļot, neiztērējot daudz naudas, dodieties uz Horvātiju, Slovēniju vai Albāniju.

Strēlnieks – medību, makšķerēšanas un niršanas gads

Strēlnieki ir aktīvas atpūtas un neprātīgu piedzīvojumu mīlētāji, tādēļ 2016. gadā ieteicams baudīt eksotiskus atvaļinājumus. Jūsu finansiālais stāvoklis atbalsta naudas tērēšanu ceļojumu mērķiem. Strēlnieki – makšķerēšanas fani – var doties uz Tālajiem Austrumiem, mednieki – uz safari baudīšanu Āfrikā, bet niršanas mīļotāji – uz Galapagu salām, Malaiziju vai Karību jūras skautajiem reģioniem. Sievietes savu adrenalīna devu var gūt arī iepērkoties, kas būs milzu piedzīvojums tādās vietās kā Turcija, Ēģipte, Apvienotie Arābu Emirāti vai Ķīna.

Mežāzis – izmantoja visus komandējumus, kas tiks doti

Šīs zīmes pārstāvjiem būs ļoti maz laika ceļošanai, jo viss laiks tiks pakārtots darba darīšanām, karjeras kāpņu tālākai virzībai un mērķu sasniegšanai. Izmantojat iespēju apceļot gan savu valsti, gan tuvākas un tālākas ārzemes, ja darba vieta šādu iespēju jums sniedz. Tuvāk gada beigām Mežāzim beidzot radīsies iespēja veltīt laiku sev un atpūtai, tādēļ bez ilgas domāšanas iegādājaties sev ceļazīmi uz valstīm, kas tieši jums sniegs atpūtu un enerģijas atjaunošanu – Indonēzija, Vjetnama, Nepāla un Ķīna.

Ūdensvīrs – mirkli izbaudi mieru

Jaunais gads jums sniedz iespējas lieliski atpūsties visa gada garumā. Vairāk par visu jums nepatīk vienkārša zvilnēšana pludmalē, toties baudu jums sniedz ūdens izklaides. 2016. gadā ūdensvīriem ieteicams doties uz eksotiskām siltajām zemēm – Malaiziju, Taizemi, Singapūru vai Filipīnām, kur brīvajā laikā varēsiet zvejot nirt un burāt. Ziemas sporta mīļotājiem ieteicama atpūta slēpošanas kūrortos Austrijā, Itālijā, Somijā, Norvēģijā, Šveicē un Kanādā. Tomēr 2016. gads nes iespējas iedzīvoties arī traumās, tādēļ esiet īpaši uzmanīgi atpūtas laikā.

Zivis – galvenais ceļojumu mērķis – Dienvidamerika

2016. gadā vislabākās brīvdienas varat baudīt Rietumeiropas valstīs un Dienvidamerikā, kur vēsturiskās zināšanas, bagātās tradīcijas un garšīgā virtuve būs lielisks ceļojuma komplekts. Īpaši ieteicama atpūta Grieķijā, Francijā, Itālijā, Spānijā, Vācijā, Brazīlijā un Argentīnā. Tām zivīm, kurām maciņš plānāks, ieteicams atpūsties pie Melnās jūras. Aktīvajām zivīm derēs kāpšana kalnos Kaukāzā, kur iespējams baudīt kulinārijas šedevrus, un vīndaru veikumus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 24.04.2024 Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 20.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Koknesē modinās diženo Daugavas iemītnieku - Samu. Svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4727571sec.