Lonely Planet izdevis Latvijas tūrisma bukletu

Ar nepacietību gaidīts, bet nu gada nogalē arī sagaidīts – Latvijas tūrisma izdevums "Why Visit Latvia" (kāpēc apmeklēt Latviju).

Bukleta sagatavošana notikusi saskaņā ar mūsu tūrisma nozarei patīkamo un publicitātes sekmēšanai tik vērtīgo faktu, ka plaši pasaulē populārais ceļvežu izdevējs "Lonely Planet" piešķīris Latvijai titulu "Best in Travel 2016" (Labākais tūrismā 2016. gadā) un iekļāvis to nākamajā gadā apmeklējamo pasaules valstu sarakstā.  

Ar Tūrisma attīstības valsts aģentūras (TAVA) gādību tapušais izdevums veidots redakcionāli neatkarīgi. "Lonely Planet" speciālisti paši rakstījuši tekstu, fotografējuši, maketējuši un paši arī nodrukājuši pēc formāta nelielo, bet saturiski ietilpīgo, vizuāli izteiksmīgo un ērti lietojamo bukletu "Why visit Latvia".

Izdevēji devuši arī savu atbildi uz bukleta nosaukumā minēto jautājumu un uzskaitījuši, viņuprāt, 10 mūsu galvenās tūrisma vērtības.

Vecrīga ar viduslaiku apbūvi un saulainiem skvēriem. Jūgendstila mantojums. Skaistas pludmales. Senas pilis. Rundāles pils. Pasakaini meži. Gleznainas mazpilsētas. Marka Rotko mākslas centrs. Nervus kutinoša pieredzes iespēja (Karostas u. c. ekstrēmi piedzīvojumi). Mūsdienīga pavārmāksla.

Bukletu rotā gan "Best in Travel 2016" un "Lonely Planet" logotips, gan Latvijas tūrisma sauklis "Latvia. Best Enjoyed Slowly" (Apceļo Latviju bez steigas).

Izdevuma metiens ir 20 tūkstoši eksemplāru, valoda – angļu.

Projekts īstenots ar Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF) atbalstu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.91135001sec.