Svini meteņus Pokaiņu mežā

Meteņi ir klusā laika beigas, kad simboliski svinam atvadas no ziemas – tie ir seni pavasara gaidīšanas svētki.

2016. gada 7. februārī no pl. 12.00 ikviens aicināts kopā ar ekstrasensi Sarmīti Makarovu, jogas un meditāciju pasniedzēju Kristīni Kutuzovu un fokloras zinātāju Ilzi Kašu pa teiksmainajām Pokaiņu meža takām doties pie svētkoka (Nameja ozola) smelties spēku un iedvesmu. Zikurātā pie svētku ugunskura varēs atvadīties no ziemas, atdot vējiem un ugunij visu lieko, kas sakrājies tumšajā laikā, lai atbrīvotu telpu kam jaunam, skaistam un iedvesmas pilnam.

Pokaiņu meža informācijas centrā radošajās darbnīcās gan pieaugušajiem, gan bērniem būs iespēja iegūt sev ko jaunu, interesantu un noderīgu.

Gleznotāja Anete Puga ar košu krāsu un otu palīdzību aicinās veidot savu sajūtu mandalu, kura līdzsvaro emocijas, rada mieru un palīdz atbrīvoties no ikdienas stresa.

Kopā ar mākslinieci Leldi Nesauli būs iespēja izgatavot skaistas krāsainu dzīparu mandalas, kas ikdienā ienesīs prieku un gaišas domas.

Parocīgas, ikdienā noderīgas linu somiņas apgleznot mācīs radošo darbnīcu vadītāja Zane Skreija.

Tos, kuri vēlēsies noķert kādu krāsainu nakts sapnīti, savu sapņu ķērāju aicinās izgatavot radošo darbnīcu vadītāja Sarmīte Makarova.

Tā kā Meteņos notiek arī izēšanās, jo seko Lielais Lieldienu gavēnis, tad pļaviņā pie lapenītes Zane un Dzintars ar draugiem būs sarūpējuši uz ugunskura vārītu sātīgu maltīti un īpašo Pokaiņu zāļu tēju.

Katra jauna diena mums tiek dota kā jauna iespēja. Palaidīsim to pa vējam, vai arī iegūsim ko jaunu un vērtīgu – tas jau katra paša ziņā.

Lai zinātu vajadzīgo materiālu daudzumu, lūgums uz radošajām darbnīcām pieteikties iepriekš http://ej.uz/Pokaini_FEB, vai pa tel. 29725191.

Ieeja ar LVM Pokaiņu meža biļetēm.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.0349791sec.