Vai zini, ko Latvijas sievietes atzīst par vislabāko modes izgudrojumu?

Par visu laiku labāko modes izgudrojumu sievietes visā Latvijā atzīst džinsus, otrajā vietā izvirzot melno kokteiļkleitu, liecina tirdzniecības centra Galerija Centrs veiktā aptauja. Sievietes savās atbildēs arī apliecinājušas, ka visos vecumos tām svarīga ir klasiska elegance, tāpēc par sev tuvāko atzinušas Kembridžas hercogienes Keitas Midltones stilu.

39% aptaujāto dāmu domā, ka visu laiku labākais modes izgudrojums ir tik pierastie un ērtie džinsi. Tikai nedaudz mazāk (36%) par tādu atzīst melno kokteiļkleitu. Savukārt klasiskās laiviņkurpes uz papēžiem izpelnījušās vien katras desmitās dāmas atzinību (11%), T-krekls un kreisās kājas apavi minēti vienādā skaitā atbilžu (5%). Visi citi aptaujā minētie atbilžu varianti – garie zābaki, legingi, mētelis un sirsniņbrilles saņēmušas vien 4% aptaujāto sieviešu atzinību. Kopumā 44% aptaujāto atzīst komfortabla apģērba nozīmi, izvēloties džinsus un t-kreklu.

Atbildes uz jautājumu, kāds ģērbšanās stils Jums ir tuvākais, apliecina Latvijas sieviešu sava individuāla stila ievērošanu. 31% uz jautājumiem atbildējušo dāmu sevi atzīst par sava unikāla stila piekritējām, nepielīdzinot sevi nevienam konkrētam. Ceturtā daļa (26%) Latvijas sieviešu novērtē Keitas Midltones klasisko vērtību izpratni un atzīst sevi par līdzīga stila piekritējām. To, iespējams, veicinājis arī Kembridžas hercogienes neslēptais praktiskums – atkārtoti parādīties sabiedrībā vienā un tajā pašā tērpā. Savukārt seksapīlās Bonda meitenes stilu sev pielīdzina vien 15% dāmu. Savukārt puķu bērnu 12% no visām aptaujātajām saskata sevī romantisko puķu bērna tēlu. Vismazāk atbildēs minēts sliktās meitenes tēls ala Lara Krofta vai rokeres stils – attiecīgi 8% un 7%.

Tirdzniecības centrs Galerija Centrs sadarbībā ar mediju aģentūru Mindshare aptauju veica 2015. gada novembrī. Aptauja tika veikta visā Latvijā mērķa grupā sievietes vecumā no 15 līdz 45 gadiem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.15622592sec.