Visas Radisson Blu viesnīcas Rīgā iegūst Safehotels sertifikātu

Šī gada sākums Radisson Blu viesnīcām iezīmējies ar kādu ievērojamu sasniegumu - visas četras Rīgas viesnīcas ir saņēmušas starptautiski atzīto Safehotels drošības sertifikātu. Šis notikums ir nozīmīgs visas Carlson Rezidor Hotel Group līmenī, jo Radisson Blu Hotel Latvija, Radisson Blu Daugava Hotel, Radisson Blu Hotel Rīdzene un Radisson Blu Elizabete Hotel ir pirmās viesnīcas Latvijā, kuras ieguvušas šo nozīmīgo sertifikātu.

2014. gada decembrī Carlson Rezidor Hotel Group parakstīja līgumu ar Safehotels – pasaulē atzītu drošības konsultāciju uzņēmumu. Parakstot šo līgumu, Carlson Rezidor kļuva par pirmo lielo starptautisko viesnīcu grupu, kas savu viesu, darbinieku un īpašnieku drošībai izmanto šo pasaulē atzīto neatkarīgo sertifikācijas programmu.

"Šī sertifikāta iegūšana ir ļoti nozīmīgs sasniegums. Mēs esam īpaši lepni par to, ka mūsu viesnīcas ir pirmās Latvijā, kas ir to ieguvušas un ar izcilību izgājušas šo starptautiski atzīto drošības sertifikācijas procesu. Viesu drošība viesmīlības biznesā ir galvenā prioritāte, un šāds novērtējums apliecina, ka mūsu viesnīcās ir nodrošināti augstākie drošības standarti," saka Maikls Džakobi (Michael Jacobi), Baltijas reģionālais direktors un Radisson Blu Hotel Latvija ģenerāldirektors.

"Safehotels sertifikāts apliecina to, ka viesnīca koncentrējas uz galvenajiem viesu drošības aspektiem attiecībā uz personas īpašuma drošību, un ka viesnīcai ir izstrādāti atbilstoši reaģēšanas plāni, ja notiek nelaimes gadījums vai jebkāda veida cita neparedzēta situācija. Šis sertifikāts parāda to, ka viesnīca patiesi rūpējas par savu viesu labsajūtu. Un fakts, ka Safehotels neatkarīgais audits un sertifikācija atkārtoti tiek veikta ik gadu, šo vēstījumu tikai pastiprina. Parakstot līgumu ar Safehotels, Carlson Rezidor Hotel Group jau tā augsto iekšējās drošības pasākumu līmeni ir pacēlusi vēl augstākā līmenī", atzīst Safehotels Alliance AB izpilddirektors Hanss Kanolds (Hans Kanold).

 2015. gada laikā Safehotels sertifikācijas process ir īstenots vairāk nekā 70 Rezidor viesnīcās Eiropā, Tuvajos Austrumos un Āfrikā.

Par Radisson Blu®

Radisson Blu® ir viens no pasaulē vadošajiem viesnīcu zīmoliem ar vairāk nekā 280 viesnīcu plašu tīklu 62 pasaules valstīs. Radisson Blu rosības pilno, mūsdienīgo un patīkamo apkalpošana raksturo unikālā Yes I Can! filozofija. Tāpat visas viesnīcu tīkla augstākās klases viesnīcas piedāvā plašu klāstu ar tikai Radisson Blu viesnīcām raksturīgiem piedāvājumiem, kas ir atbilstošas mūsdienu ceļošanas izaicinājumiem, tostarp sniedzot 100% apmierinātības garantiju. Esot pasaulē atpazīstams kā zīmols ar Hotels Designed to Say YES! atpazīstamības zīmi, Radisson Blu tīkla viesnīcas piedāvā spilgtu, līderim cienīgu vizuālo stilu, kurā baudījums atrodams pat sīkākajās detaļās. Radisson Blu viesnīcas ir izvietotas lielāko pilsētu centrālajos rajonos, lidostu tuvumā un atpūtas ceļojumu galapunktos.

Radisson Blu ir daļa no Carlson Rezidor Hotel Group, kurā ietilpst arī Quorvus Collection, Radisson®, Radisson Red, Park Plaza®, Park Inn® un Country Inns & Suites. Rezervācijai un papildus informācijai apmeklējiet: www.radissonblu.com.

Par Rezidor Hotel Group:

Rezidor Hotel Group ir viens no dinamiskākajiem viesnīcu uzņēmumiem pasaulē. Tas ietilpst Carlson Rezidor Hotel Group. Grupa lepojas ar vairāk nekā 430 strādājošām un sagatavošanā esošām viesnīcām, kas piedāvā vairāk nekā 95 000 istabu 70 valstīs.

Rezidor pārvalda nozīmīgākos zīmolus – Radisson Blu un Park Inn by Radisson – Eiropā, Vidējos Austrumos un Āfrikā (EMEA) un viesnīcu pastāvīgajiem viesiem piedāvā Club Carlson lojalitātes programmu. 2014. gada sākumā Rezidor kopā ar Carslon vēra durvis jaunajiem zīmoliemRadisson Red (dzīvesveida izvēle) un Quorvus Collection (luksuss). Rezidor darbojas nozarē vadošā Atbildīgas uzņēmējdarbības programma un ASV Ideju laboratorija Ethisphere Rezidor ir piešķīrusi Pasaules Ētiskākā uzņēmuma titulu.

2006. gada novembrī Rezidor tika iekļauta Stokholmas Biržā. Tās galvenais akcionārs ir Carlson, privāts uzņēmums ar galveno biroju Mineapolē (ASV), kas piedāvā viesmīlības un ceļojumu pakalpojumus visā pasaulē.

Rezidor Hotel Group korporatīvā atbalsta birojs atrodas Briselē, Beļģijā - www.rezidor.com

Par Safe Hotels Alliance

Safehotels Alliance AB ir Zviedrijas uzņēmums, kas dibināts 2001. gada februārī un savu darbību uzsācis 2002. gada oktobrī. Uzņēmums tika izveidots pēc gadiem ilgas un plašas izpētes ceļojumu nozarē kopumā un atsevišķi viesnīcu nozarē. Safehotels Alliance AB veido un to atbalsta pieredzējuši un augsti cienīti profesionāļi un organizācijas starptautisko ceļojumu un drošības nozarē.

Uzņēmums tika izveidots, ņemot vērā faktu, ka drošība ir viens no mūsdienās galvenajiem starptautisko viesnīcu un sanāksmju organizēšanas nozares satraukuma aspektiem. Taču, pamatojoties uz vairāku avotu sniegto informāciju, netiek īstenoti pietiekami pasākumi, lai risinātu pieaugošo satraukumu. Safehotels piedāvātais risinājums ir nodrošināt objektīvu trešās puses veiktu novērtējumu attiecībā uz biznesa viesnīcu un konferenču norises vietu drošības standartiem visā pasaulē, pievēršoties visiem būtiskajiem aspektiem viesnīcu un konferenču drošības jomā. www.safehotels.se

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.71602702sec.