Statoil atver pirmo ērtas iepirkšanās veikalu Vecrīgā

No 2016. gada 18. februāra darbu sācis Latvijā pirmais "Statoil Fuel & Retail Latvia" (Statoil) ērtas iepirkšanās veikals – Rīgā, Vaļņu ielā 11. Līdzīgi kā Statoil degvielas uzpildes stacijās, tajā būs pieejami klientu iecienītākie produkti – kafija, hotdogi, uz vietas ceptas smalkmaizītes, saldējuma kokteiļi, svaigi spiestas sulas, kā arī dažādas ikdienas preces.

"Jaunā veikala atvēršana ir nozīmīgs solis mūsu biznesa paplašināšanā. Vienmēr esam centušies būt soli tālāk, meklēt un attīstīt jaunus konceptus, jo mūs motivē vēlme paveikt nedaudz vairāk, kā gaidīts. Šāda veikala atvēršana tam ir vēl viens apliecinājums," stāsta "Statoil Fuel & Retail Latvia" izpilddirektore Gunta Jēkabsone.

"Mūsu vīzija ir kļūt par pasaulē iecienītāko ērtas iepirkšanās un degvielas iegādes galamērķi. Latvijā degvielas tirdzniecības jomā ieņemam stabilu pozīciju un redzam, ka klienti novērtē arī veikala piedāvājumus. Tāpēc loģisks ir solis kļūt vēl pieejamākiem tiem, kuri ikdienā vairāk pārvietojas ar kājām un velosipēdu," papildina Jēkabsone.

Jaunā veikala koncepts aizgūts no Statoil degvielas uzpildes stacijām un būs tām ļoti līdzīgs, tikai bez degvielas uzpildes iespējas. Baltijas valstis ir pirmās, kas testē šo konceptu Eiropā, līdzīgi veikali atvērti arī Tallinā un Viļņā. "Statoil Fuel & Retail" īpašniekiem "Alimentation Couche-Tard" šādi veikali ir ierasta prakse – tie atvērti daudzās pasaules valstīs, gan Ziemeļamerikā, gan Āzijā.

Statoil ērtas iepirkšanās veikalā Rīgā kopumā investēti vairāk nekā 100 000 eiro.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.01280522sec.