Lejupielādē Gaujas Nacionālā parka tūrisma ceļvedi internetā un plāno savu ceļojumu!

Izdots Gaujas Nacionālā parka tūrisma ceļvedis, kurā apkopoti visi populārākie nacionālā parka apskates objekti. Tajā atradīsiet ieteikumus brīvdienu aktivitātēm Gaujas Nacionālajā parkā - pārgājienu, laivu un velo maršrutus, dabas vērošanas ieteikumus, informāciju par pasākumiem, muzejiem, vēstures, dabas, kultūras apskates objektiem, radošajām darbnīcām un slēpošanas trasēm. Bukletā atzīmētas vietas, kurās var "noķert adrenalīnu", pārbaudot savas robežas, lecot ar gumiju vai lidojot vēja tunelī, vietas, kuras var apmeklēt kopā ar bērniem vai baudīt klusuma skaņas bez divvientulībā.

Ceļvedī atsevišķa uzmanība velīta gardēžiem, izceļot labākos Gaujas Nacionālā parka restorānus, lauku labumu tirdziņus un vietas, kur var doties gardās ekskursijās. Bukletā stāstīts arī par 12 sezonālajiem produktiem, kurus Rīgas-Gauja reģions kā 2017.gada Eiropas Gastronomijas reģions iesaka nobaudīt Latvijas viesiem. Vai vari uzminēt – kuri tie ir?

Buklets šobrīd izdots latviešu un angļu valodā un bez maksas pieejams www.entergauja.com sadaļā "Lejupielādes", kā arī visos zemāk minēto novadu Tūrisma informācijas centros. (http://www.entergauja.com/lv/enter-gauja/lejupielades/brosuras)

Bukletu izdevis Gaujas nacionālā parka tūrisma klasteris sadarbojoties ar Inčukalna, Siguldas, Līgatnes, Amatas, Cēsu, Priekuļu, Pārgaujas, un Kocēnu novadu un Valmieras pilsētas pašvaldībām.

"Enter Gauja"  apvieno stāstiem un noslēpumiem bagātu reģionu pašā Latvijas sirdī. Kopš neatminamiem laikiem tas bijis leģendāru dabas un cilvēku notikumu epicentrs. Vēstures elpu un dabas pirmatnīgumu šeit caurauž dzīva kultūras vide un daudzveidīgās aktīvās atpūtas iespējas.

Gaujas Nacionālā parka tūrisma klasteris izveidojis tūrisma zīmolu Enter Gauja, lai paaugstinātu reģiona konkurētspēju starptautiskā tirgū, palielinātu apmeklētāju uzturēšanās laiku, kā arī nodrošinātu ilgtspējīgu reģiona attīstību vienotā tūrisma galamērķī – Gaujas NP. Zīmols "Enter Gauja" tika atklāts 2013.gada sākumā un tas tapis LIAA atbalstītā projekta "Gaujas NP tūrisma klastera attīstība" ietvaros, kuru finansē arī tūrisma uzņēmēji un atbalsta parka teritorijā esošās pašvaldības.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
Latvija 20 EUR
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48701715sec.