Piedzīvo pavasarīgu sieviešu dienu Baltijas jūras krastā

Ikviena sieviete ir pelnījusi mīlestību, apbrīnu un nesavtīgas rūpes katru dienu. Tomēr zināms, ka ikdienas steigā ne vienmēr savām iecerēm pietiek laika un iespēju.

Baltic Beach Hotel & SPA sagādājis lielisku piedāvājumu – īpašus viesnīcas piedāvājumus un iespēju baudīt krāšņas četru ēdienu vakariņas restorānā il Sole. Piedāvājums spēkā no 2016. gada 5. līdz 8. martam.

Savukārt īpašu baudu sievietēm sniegs SPA BalticBeach apmeklējums, kas 8. martā tiek piedāvāts par zemāku cenu. Vairāk par piedāvājumiem – šeit.

Smilšaino kāpu un krāšņo priežu mežu ieskauta, Baltic Beach Hotel & SPA ir 5* viesnīca, kas atrodas Baltijas jūras krastā, pašā Jūrmalas sirdī. Viesnīca piedāvā aprīkotu privāto pludmali ar restorāniem un kafejnīcām, bet īsas pastaigas attālumā no tās atrodas populāras apskates vietas, dzelzceļa stacija, restorāni, veikali un citas izklaides iespējas.

SPA BalticBeach piedāvā vairāk kā 400 SPA procedūru un relaksācijas iespējas, turklāt viss ir pielāgots katra klienta individuālajām vajadzībām. Viesiem ir iespēja apmeklēt autentisku Krievu pirti ar tās veselīgajām ķermeņa kopšanas procedūrām vai arī ūdens relaksācijas kompleksu The Garden. Tāpat tiek piedāvāts moderns sporta kompleksu ar kardio zāli un svaru zāli, saunu un vienīgo Latvijā 25 m garu peldbaseinu ar siltu jūras ūdeni.

Gardēžiem un viesiem, kuri novērtē izsmalcinātas garšas kompozīcijas, Baltic Beach Hotel & SPA piedāvā itāļu un starptautisko virtuvi. Restorāni il Sole un Caviar Club iepriecinās visus klientus ar izmeklētiem ēdieniem, pagatavotajiem no rūpīgi atlasītiem augstas kvalitātes produktiem, ar plašu vīnu un dzērienu klāstu. Lobija bārs, kurš ir atvērts 24 stundas 7 dienas nedēļā, piedāvā populārākos desertus, kokteiļus un premium klases dzērienus. Vasaras sezonā viesus sagaida omulīga jūras velšu terase Seafood & Oyster TERRACE un pludmales bārs Beach BAR&GRILL ar nepiespiestu atmosfēru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61332393sec.